400g / 700g Svorio šokdynė Bold Svoris šokdynė Su Putų Rankena Aerobikos Pratimų Treniruoklių Svorio Prarasti 2020 m.

€14.66

-18%

€17.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "amazon" įvertintas šokdynė, geležinkelių šokdynė, spri svertinis šokdynė, freespeed šokdynė, lynai šokdynė, sunkiųjų rankena šokdynė, segmentuoti šokdynė, wheugted šokdynė, tmt svertinis šokdynė, ciujoy svertinis šokdynė.

Kulka Taškų:

1、Bauda Plaukiojančios priemonės: virvė yra matomas svoris-geresnis ir sustorėja dizainas, kuris yra puikus įtaisą aerobikos pratimų,ir tai yra puiki fitneso įranga.

2、Bauda Dizainas: Mūsų lengvas dizainas ir komfortas putos, rankenos, lynai gali sumažinti įtampą savo rankas.

3、Kelių priežasčių: virvė tinka beveik dauguma treniruotės, įskaitant boksas, Crossfit, mažo poveikio aplinkai pratybų programas.PLIUS jie lengvai reguliuoti!

4、Patvarus Dizainas: lynas yra pagamintas iš patvarių medžiagų, kad virvė viena nebus kink arba tvist per treniruotę.

5、Praktinis Naudojimas: Jūs galite mėgautis galimybes koreguoti lynai lengvai į jūsų pageidaujamą ilgį.

Savybės:

tvirtą virvę įstaiga, vienodas apkrovos.

Prakaitas sugeriančios rankenos, neslidžios.

Reguliuojamas ilgis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šokdynė

Medžiaga: PP + NBR

Dydis(apie):

skersmuo - 10 mm/0.39 tam, ilgis 275cm/108.27 į (400G stilius)

Skersmuo - kaip 14mm/0.55 in, ilgis 275cm/108.27 į (700G stilius)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Svoris Svorio šokdynė

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Departamentas Pavadinimas VYRAI
Tipas Svoris Praleisti Virvę
Modelio Numeris -
Medžiaga Kita
Funkcija Įstaiga
Ilgis Other

Panašūs produktai