LMDZ 21 Vnt Didelės akys Siuvimo Adatos, 6.5 cm Siuvimo Aštrių Spyglių, Rankų darbo Odinis Adata Siuvinėjimo Siūlai, Adata

€3.07

-50%

€6.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaučiau, adata reverse, siuvinėjimo siūlus, "prym" siuvimo adatos, bunka siuvinėjimo adata, siūlai siuvimo rinkiniai, siuvinėjimo žirklių, siuvimo sriegiu, didelis mezgimo adatos, susiraukęs siuvimo siūlai, vėlimo adatos.

Ypatybė:

1.Visas nerūdijančio plieno siūlų mezgimo Virbalai organizuotas saugojimo vamzdis,lengva nešiotis ir laikyti. 2.Siūlai, siuvimo adatos yra pagamintas iš aukštos medžiaga,patvarus, nėra lengva fray, ir užtikrina ilgą laiką naudoti. 3.Tinka audimo baigiasi ir siuvimo iki siūlių jūsų megztiniai & nėrimo projektus.

Specifikacija:

Spalva/Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje Privalumas:Įvairių dydžių,įrankiai užbaigti ir ekonomiškas

Pakuotės Turinys:

21 vnt didelės akys adata

Pastaba:

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! 3.Saugos Įspėjimas: Kadangi produktas yra toks aštrus, kad negaliu būti naudojamas kaip žaislų.Laikykite jį atokiau nuo vaikų, ir vaikams.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotės Matmenys 3.94 x 3.15 x 2.76 cm
Tipas Bodkin
PLAČIAI NAUDOTI siuvimo, siuvimo
Prekės Svoris 4.8 ounces
spalva SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas LMDZ
Tipas Didmeninės No
Naudoti Rankų Siuvimo
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip

Panašūs produktai