MUQZI MTB Kelių Dviračių Lašintuvu Po nuo balnelio iškyšos Pritaikyti Sėdynė Po Lašas Mechaninė Nuotolinio Valdymo Svirtis Universalus Jungiklis 22.2/24mm

€11.61

-4%

€12.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: muqzi kalnų dviratis, lašas po sėdynė, stabdžių svirties lipdukas, užkratas svirtis, dviračių plunksna kamieninės, užkratas nuo balnelio iškyšos, aero anglies nuo balnelio iškyšos, dviratis mtb, bmx logotipas, daugkartinio naudojimo užkratas.

MUQZI Lašintuvu Po Nuotolinio valdymo Svirtis

Medžiaga: aliuminio lydinys Grynasis svoris: 34.7 g Spalva: juoda/raudona Įrenginio specifikacija: tinka 22.2/24MM rankenos, prašome patvirtinti savo rankenos specifikacijos prieš perkant.Pakavimo sąrašas: line valdiklis * 1 montavimo raktas * 2

Savybės:

Tinka kalnų dviračiai, sausumos dviračiai, ir tt...Įrengta, su sandariu guoliai viduje, ilgas tarnavimo laikas ir ilgaamžiškumą.Po to, kai buvo įdiegta, mygtukas yra lygiaverčiai piršto poziciją kairiajame perdavimo.Palyginti su viela reguliatorius ant rankenos, tai labiau atitinka kampas pirštais per žirgais.Ji gali būti koreguojama, neatleidžiant rankinis stabdis Sėdynė , kuri yra patogiau ir saugiau. (Atsitiktiniai atiduoti mažų dovanų)

Yra du specifikacijas, 22.2 ir 24MM, kad gali būti įdiegta, jums nereikia nerimauti, kad negali nusipirkti tinkamo įrenginio specifikacijos.

Tinka kintamo greičio/stabdžių lynai, kurie gali būti dedami ten, kur jums rasti patogu naudoti, atsižvelgiant į jūsų poreikius, Tiesiog gnybtas, kabelis, ant varžto.

Didelio stiprumo ir lengvas

Mes naudojame nerūdijančio plieno varžtai ir aliuminio lydinio medžiagų, siekiant užtikrinti stiprumą ir sumažinti svorį.

Anti-slydimo groove, siekiant užtikrinti, kad pagrindinės bus ne shift

Tuščiavidurė konstrukcija sumažina svorį ir daro jojimo sklandžiau ir lengviau

Reguliuojamas varžtas tarpai užtikrinti įtampos linijos vamzdis

Lengva įdiegti

Jums nereikia ardyti, bet koks prietaisas, galite įdiegti ją lengvai, tiesiog atidarykite dangtelį ir sagtis jį ant rankenos ir uždarykite pusė apskritimo dangtelio fiksavimo varžtą.

Freeze frame lock, reguliuojamas 8mm ne bus

Produkto padalintas ekranas

Šis produktas turi naudingojo modelio patentai

Freeze frame lock, reguliuojamas 8mm ne bus

Skersmuo 22.0 - 24.0 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga LYDINYS
Ilgis (mm) 101 - 150mm
Prekės Pavadinimas MUQZI

Panašūs produktai