Praleidžiant šokdynė Crossfit Minkšto Plieno Vielos Naudotis Svoris Fitnes Body Building MMA Mokymo Gimnastikos Treniruotės Įranga

€3.55

-81%

€18.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laido, naudotis įranga, sudio, virvės praleisti, laipiojimo virvės mokymo, dviratis dirt jump, fitneso įranga, stuburo, namų sporto salė, tzolkin, Crossfit.

[Raizginys-nemokamai šokdynė ]100% painiava-nemokamai, išvengti likvidavimo ir lenkimo.Šuolis lynai, yra pagaminti iš PVC įterptųjų plieninis lynas, paviršius yra lygus ir tvirtas, krekingo arba ne laužyti. [Šokdynė Treniruotės su Lengvas Putų rankena] salėje šokdynė rankena priima ergonomiškas dizainas, koncepcija, taikoma su 6-colių EVA atminties putos, kuriame patogiai gali sugerti prakaito ir nėra lengva nukristi. [Kolonėlė Praleidžiant Virvę] 9 metrų ilgio virvę, dizainas, ilgis praleidžiant virvė gali būti koreguojama, greitai, pagal jūsų aukštis, labai tinka ir suaugusiems, ir vaikams. [Pasinaudoti šokdynė Fitneso ] Sporto šokdynė gali pagerinti raumenų įtampą įvairiose visą kūną.Nuolat šokinėja 10 minučių kasdien, kuris galėtų veiksmingai pagerinti jūsų širdies funkcijas ir ištvermės, taip pat gali padėti jums prarasti svorio. [Speed Jumpropes Programos] Ar jūs norite mėgautis džiaugsmą tėvų-vaikų sporto kartu?Šio greičio Jumpropes naudojimo tinkamumo, kompleksinio išgalvotas šokinėja, dvigubai šokinėti, labai tinka vidaus ir lauko, parkams, sporto salėse, aikštėse ir pan.Pereikime kartu geresnis ir sveiką gyvenimą.

Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Ilgis 3 m (Personal)
Medžiaga PP EVA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CIMA
Tipas Bendrosios Praleisti Virvę
Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris FIL-02

Panašūs produktai