Šokdynė Greitis Praleidžiant Virvę, Fitneso Įranga Namų sporto Salė Svorio Vaikams, Moterims, Vyrams, Patalpų Lauko Treniruotės, Pratimai

€6.06

-59%

€15.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikams, treniruokliai, virvės praleisti, raštas peties, vaikų fitneso įranga, fitneso įranga, stuburo, profesionalaus bokso šokdynė, legging mados, sporto salė, sporto salė vaikas, namų sporto vaikai, weigted šokdynė.

[Atnaujinau Premium Poliesterio Medžiagos Virvę] : trimatės spiralinės audimo, su silikoninis apsauginis vamzdis, lankstus, sklandus ir dilimui atspari, būtų išvengta nesilaikantiems ir pailginti tarnavimo laiką.Tai 0.6 lb sverti su 8mm thickiness medvilnės virvės. [Idealiai tinka vidaus/Lauko Treniruotės] : Aerobikos pratimų, greičio/ ištvermės treniruotė.Lecamaukla yra puikus formuoti savo širdies ištvermę ir įdomus būdas gauti formos greitai. [Reguliuojamo Ilgio] : Ilgis 118 cm/3M.Šokdynė yra reguliuojami pagal ūgį.Lengvos konstrukcijos vaikams ir unisex suaugusiems. [Patogiai, priešslydžio Sistema Rankenos] : šokinėja lynas yra pagamintas iš Atminties Putos Stabdžių Sistema rankenos, patvarus ir patogus, todėl jį lengva suprasti ir atlikti.Prakaito absorbcija, deodorization ir drėgmei atsparus. [Sklandžiai & Raizginys Laisvas]: Kad praleidžiant virvė yra aukščiausios kokybės rutulinis guolis, užtikrina sklandų ir greitai.Raizginys-atspari virvė, taupo laiką ir nusivylimas.

Prekės Pavadinimas LEATOU
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Departamentas Pavadinimas Unisex
Medžiaga Kempinė
Tipas Guolių Praleisti Virvę
Ilgis 2.8 m (Personal)
Modelio Numeris LE-156

Panašūs produktai