4pcs/set Automobilių Universalus Varantys Dekoratyvinis Oro Bžūp, Aliuminio Lydinio Ilgai Dantys Kaukolės Galvą, Padangų Vožtuvų Dangtelis, apsauga nuo dulkių ir Sandarus

€1.96

-50%

€3.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jl padangų dangtis, megzti padangų dangtis, 5x112 varantys, atsarginių padangų padengti imagy, honda padangų dangtis, fbil atsargines padangas dangtis, lydinio ratlankiai, aliuminio ratlankiu, atsarginių padangų padengti rock, atsarginių padangų padengti užsakymą.

specifikacija:

Dydis (ilgis * plotis): 12.8 mm * 12,5 mm vidinis plotis: mm

Svoris: 10.3 g

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: mėlyna / raudona / balta

Taikytinos modeliai: "General Motors"

Montavimo būdas: rankenos tipas

ypatybė:

1. Tvirtas ir patvarus: Šių varantys oro vožtuvas dangteliai, pagaminti iš aliuminio lydinio, kuris yra patvarus ir lengvai keisti formą net esant slėgiui.

2. Sandarinimo forma: vožtuvo stiebas dangtis turi guminis sandarinimo žiedas sandarinimo viduje, todėl ne tik padeda išvengti nuotėkio, bet taip pat apsaugo nuo vandens, sniego ir dulkių patekimo į padangų, taip išplėsti gyvenimo padangų

3. Įvairias programas: Šis rinkinys ratinių oro vožtuvas dangteliai yra tinkamos įvairioms transporto priemonėms su MUMIS vožtuvas, apima, pavyzdžiui, automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių, elektrinių automobilių, ir kt.

4. Dydis: 1.1 cm, skersmuo-1,6 cm aukščio, su pilna tarpiklio žiedas, dulkių ir atsparus vandeniui, jis gali tilpti jūsų padangų pat.

5. Objektyvų žiedą, dizainas suteikia gerą sukibimą priveržimo ir priveržimo varžtais.Jei norite patikrinti, ar oro slėgis, ji yra lengva įdiegti arba pašalinti.

Lengva įdiegti ir pašalinti:

Tiesiog įsukite varžtą, ant padangų vožtuvo stiebo ir jūs galite įdiegti ją be jokių įrankių.Juos lengva pašalinti.

Tai automobilių padangų aliuminio lydinio vožtuvų dangtelis yra labai patvarus ir tvirtas, anoduoti, siekiant išvengti korozijos, lengvas, tinkamas daugumai transporto priemonių.

Komplektą sudaro: 4 gabalus x padangų vožtuvų dangtelis

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 20201396
Medžiaga Aliuminio Lydinys

Panašūs produktai