EZOPO vyriški Prabangūs Originalus Tourbillon Judėjimo Laikrodžiai Mens 2021 Paprasta Tourbillon Mechaninė Safyras Prabangos Žiūrėti Vyrų Mados

€296.39

-53%

€630.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xbox teismai, piniginės iškelties, balno 150g, vcr01 variklis, vaza šaldytuvas, ot 6 magnetas, redlace perukas, windsheeter, q550lf pagrindinis.

Asmeninis pritaikymas:

Mes galime graviruoti jūsų išskirtinis tekstas apie galinį dangtelį ir sagtis žiūrėti.Jei jums reikia, jūs galite susisiekti su mumis.Tai yra nemokama paslauga

Tourbillon Įžanga

Tourbillon natūra, laikrodis, greičio reguliavimo prietaisą išrado Šveicarijos kapitonas Louis Baoji 1795 m. Tikslas smagratis mechanizmas yra ištaisyti klaidas sukelia sunkumą.Tourbillon žiūrėti atstovauja aukščiausio lygio gamybos procesas mechaninė žiūrėti, ir visada buvo žinomas kaip "karalius žiūrėti".

Gaminio parametrų

Judėjimas: Originalus tourbillon skeletas judėjimas Vandeniui atsparus : 100 M Žiūrėti veidrodis: synthetic sapphire Dirželio medžiaga: pirmas sluoksnis karvės odos Surinkite savybės: dvipusis tuščiaviduriai dizainas Byla medžiaga: nerūdijančio plieno Surinkite storis: 10.5 mm Ciferblato skersmuo: 42.5 mm Dažnis: 28800Hz/Hr Energijos saugojimas: 40 val. Kelionės laikas paklaida: ±10 sekundžių/dieną Garantija: 3 metai

Paketas apima

1.Originalus žiūrėti 2.Prabangus medinis langas 3.Atsarginės diržas 4.Garantinė Kortelė

Žiūrėti priežiūros žinių

1.ŠUOLIŲ: atsitiktinio susidūrimo, reikėtų vengti. 2.CHEMIJOS PRODUKTAI: vengti tiesiogiai liečiasi su tirpikliai, valymo priemonės, kvepalai, kosmetikos produktus ir t. t. nes jie gali pažeisti apyrankę, atveju, arba tarpikliai. 3.VALYMAS: metalo apyrankės ir visais atvejais, naudoti dantų šepetėlį su muiluotu vandeniu iš čiaupo ir minkštu skudurėliu džiovinimo. 4.ODINIS DIRŽELIS: (1)Stenkitės neliesti su vandens ir drėgmės, siekiant užkirsti kelią spalvos ir deformacijos. (2) Vengti ilgalaikio saulės spindulių poveikio, siekiant išvengti spalvą nuo išblukimo. (3)nepamirškite, kad oda yra pralaidi!Todėl venkite kontakto su neplauta medžiagų ir kosmetikos produktus.Nepatartina valyti savo dirželis su odos valikliai.

Tarptautinė logistika

- Jei jums reikia greitas pristatymas , galite pasirinkti, DHL, "FEDEX", EMS,paprastai jis gali pasiekti savo miestą, apie 6-15 dienomis,tačiau jie nėra nemokama, nes jie yra brangesnė nei įprastų laivų. - Mes visada dėmesio skirti savo sklypo visą laiką, kai savo kelyje jums, jei negalima susekti, tai ,prašome susisiekti su mumis .

Atsiliepimai

- Mes esame atsakingas pardavėjas.Ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių mano www.adeira.lt parduotuvė. - Jei jums patinka mūsų paslaugų ir produktų, 5 žvaigždučių reitingą teigiamų feeback ir įkelti nuotraukos bus vertinama. - Ir jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų.

Klientų aptarnavimas

- Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.mes patikrinti kiekvieno sklypo, kol mes išsiųsti jį iš - Mes visada dėmesio skirti savo sklypo visą laiką, kai savo kelyje jums, jei negalima susekti, tai ,prašome susisiekti su mumis . - Prašome dont palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.adeira.lt be komunikacijos, Mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus.Prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis.

Grįžimo ir grąžinimo paslaugos

-Mes jums suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei elementas, negali pasiekti jums garantinį laikotarpį. -Galite grįžti elementus į mus, jei jums nepatinka prekes。 -Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.

Stilius Prabangūs/ru
Dėžės & Atvejais Medžiaga Mediena
Juostos Plotis 22mm
Kilmės KN(Kilmės)
Byloje Formos ROUND
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Ciferblato Skersmuo 42.5 mm
Juostos Ilgis 24cm
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Funkcija Atsparus Vandeniui
Prekės Pavadinimas GIV
Modelio Numeris EZOPO 7025
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Byla Storis 10,5 mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 10Bar
Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas

Panašūs produktai