16pcs Kūno Tapyba Tatuiruotė Rašalo Rinkinys permanentinis Makiažas Spalvos Pigmento Antakiai akių kontūro Tatuiruotė Dažų Kūno Makiažas Rašalo Tattoo Įrankis

€23.01

-26%

€31.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dryžuotas boso marškinėliai, dryžuotas švarkas diržas, toto sijonas big girl, dryžuotas berniukų apatinės kelnės, timpa "pasidaryk pats" plieno, sharknado vyras marškinėliai, jutiklio judėjimas 5 v, dryžuotas kūnas medvilnės, jutiklis ntc silikono.

Funkcijos: 1. 30ml vieną butelį, 16 ryškių ir ryškių spalvų. 2. Ilgalaikės spalvos, saugu ir lengva naudoti, gali būti truko ilgą laiką. 3. Ji niekada keičia spalvą, ir tai lengva spalva. 4. Visi tatoo pigmentai yra sterilizuotas pagal spinduliuotės, saugūs ir patikimi. 5. Jokios žalos ir ne stimuliacija, odos, draugiškas, kad jūsų oda. 6. Puikiai tinka pradedantiesiems arba .Specifikacija: Elemento Tipas: Tatuiruotė Pigmento Grynasis Kiekis: 30ml / Butelių Kiekis: 16 Butelių Butelio Dydis: Apytiksl. 3 * 3 * 11 cm / 1.2 * 1.2 * 4.3 colių Pakuotės Svoris: Apytiksl. 791 g pakuotę Įeina: 16 * Butelis Tatuiruotė Pigmento Pastaba: 1. Kai kurių kūno sudėjimas yra alergiškas raudona tatuiruotė rašalu, tai yra normalus reiškinys. 2. Kai tatuiruotė rašalu, buvo pateikti ilgą laiką, atsiradimo sluoksniavimasis yra normalus reiškinys, galite purtyti jį prieš naudojimą.Stratifikacija kyla daugiausia dėl to, kad tankis tatuiruotė rašalu skiriasi nuo vandens.

Grynasis Kiekis 30ml (butelis)
Modelio Numeris Tatuiruotė pigmento
3 funkcija Jokios žalos ir neturi skatinti odos
4 funkcija Saugiai Ir Patikimai
2 funkcija Ilgalaikį spalvos
Pakuotės Svoris Approx. 791 g
Prekės Pavadinimas TMISHION
Paketas Apima 16 Butelis Tatuiruotė Pigmento
Butelio Dydis Maždaug. 3 x 3 x 11 cm / 1.2 x 1.2 x 4,3 colių
Funkcija 1 16 ryškių ir ryškių spalvų
Kiekis 16 Butelių
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Tatuiruotė Rašalu

Panašūs produktai