Matavimo Puodelis Garuose Putų Ąsotis, Nerūdijančio Plieno, Matavimo Puodelis su Ženklu ir Rankena 350ml / 600ml / 900ml

€6.41

-36%

€10.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ryšiai puodeliai, metalo pieno ąsotis, kavos puodelis, vario ąsotis, 900ml puodelis, mini gerti putų, solo puodeliai, kavos ąsotis, pieno ąsotis, puodelis.

Aprašymas

Pagamintas iš nerūdijančio plieno, puodelis yra patvarus, nedūžtančios, tvirtas, stiprus ir truks ilgiau nei iš plastiko ir stiklo.

Platus nagų dizaino čempionatas daro jį taip lengva valyti ir naudoti.

Be to, matavimo linijos viduje ir išorėje taurė yra lengva skaityti.Su dideliu išvaizdą ir praktinio dizaino, tai yra tikrai geras pagalbininkas virtuvėje.

Funkcija

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis ( 350ml ): Apie 7,8 x 7.8 x 9.3 cm.

- Dydis ( 600ml ): Apie 9,1 x 9,1 x 11.1 cm.

- Dydis ( 900ml ): Apie 10,2 x 10.2 x 13.9 cm.

- Pagamintas iš nerūdijančio plieno, puodelis yra patvarus, nedūžtančios, tvirtas, stiprus ir truks ilgiau nei iš plastiko ir stiklo.

- Platus nagų dizaino čempionatas daro jį taip lengva valyti ir naudoti.

- Puikus rankena.Rankena turi didelę rankena laikyti puodelį.Su sulenkta rankena leidžia laikyti ir supilkite skystį saugiai, ir tai yra vietoje suvirinti dėl.Su uždara rankena, lengva laikyti, tiesiog pakabinti ant sienos ant sienos jūsų virtuvės.

- Matavimo puodelis turi gražią išvaizdą ir yra labai naudinga naudoti namuose, restoranas, baras ir šalis.Jei jūs virėjas daug namuose, tada ji bus labai naudinga jums.

- Matavimo linijos viduje taurė yra lengva skaityti.

Pakavimo sąrašas

1 x Matavimo Puodelis Garuose Putų Ąsotis, Nerūdijančio Plieno, Matavimo Puodelis su Ženklu ir Rankena

Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai