KONCO Nerūdijančio Plieno Pieno Putų Ąsotis Kavos Katilo Taurės Ąsotis Krematoriumas Reikmenys, Tinkami Barista Espresso Mašinos

€3.99

-19%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: espresso namas taurė, espresso puodelis rinkinys, kavos krematoriumas, barista įrankis, imx290 sony, puodą cukraus, mini gerti putų, kavos espresso maker, Ąsotis, rinser.

KONCO Pieno Putų Ąsotis - Jūsų geriausias virtuvės vertus!

【6 Dydis】 Funkcijos populiarus stilius ir dydis, labiausiai ąsočiuose.Su 6different pajėgumų, todėl jis idealiai tinka tiek komercinių, tiek buitiniam naudojimui, Dydis: 150ml, 350ml, 600ml, 1000ml, 1500ml, 2000ml.

【Aukštos Kokybės】, Pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno konstrukcijos, įsitikinkite, kad ji bus buvimo stipri ir patvari per visą naudojimo.Ir gali atsispirti šilumos geriau, neturi skonio ar skonio pieno ir yra super lengva valyti vėliau.

【Lengva Naudoti 】sienos ir pagrindais turi teisę kreivė išplatina pieno viduje ąsotis.Tai padeda nukreipti pieno tekėjimo sienos ąsotis.

【Ergonomiškas Dizainas】 Ergonomiška rankena dėl šio pieno ąsotis daro tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori įdėti labai išsamiai į savo latte menas, nes ji suteikia jums neįvykdytų kontrolės ir patogus rankoje.

【Tinka visų rūšių Kartų】 Idealiai tinka barista, pieno ąsotis, putų pieno, espresso kavos aparatai, kapučino kava, latte art.Tinka virtuvė, gyvenamasis kambarys, viešbutis, kavinė, ir visokių šalių.

*******100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS********

Jei jūs neturite labai patinka jūsų KONCO produktus, mes garantuojame jums, kad mes bus grąžinti jums 100% savo tvarka, nors mes esame įsitikinę, kad jums bus meilė jį!

【Darbo Laikas】

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes suteiksime jums priimtino atsakymo per 24 Valandas.

【Garantija Ir Pristatymas 】

-Patinka 7 Dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.

-Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas.

【Klientų Aptarnavimo】

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

-Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome sekti mūsų parduotuvėse ir palikti 5-žvaigždučių peržiūros mums, turėsime Specialias Akcijas mūsų pasekėjų.

Dėkojame už jūsų paramą !

Tinka Barista, Espresso Mašinos
Funkcija Pieno Ąsotis, Cream Maker
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai