Naujas Atvykimo 5.0 "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio Ausinių su Mini Apmokestinimo Atveju, Stereo Sporto Vandeniui be Patento Rizikos

€51.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, origem "bluetooth" ausines, d1 ausinių, mens "bluetooth" ausines, namuose "siri", arduino "pasidaryk pats" rinkinys, photive belaidės ausinės, meuzi belaidės ausinės, ausies kabliuko sportas, "bluetooth" laisvų rankų įranga motorola.

Naujas Atvykimo Gamyklos Kaina ausinės mini nešiojamos belaidžio ryšio ausinių Ausų belaidės ausinės laisvų Rankų įranga Mini Su Įkrovimo Dėžutę

Pirkėjas Atsiliepimus

Bendrovė Įvadas

Įkurta 2013,ShenZhen Šešių Impulso Technology Co, LTD", kuri specializuojasi manufactuerr ir eksportuotojas, Elektronika,kuri specializuojasi "bluetooth" ausinių smart apyrankę,žaidimų laisvų rankų įranga,MP3/Mp4 ausinės ir laisvų rankų įranga laisvų rankų įranga, garso,komunikacijos ir daugialypės terpės pramonei.Mūsų pagrindinė linija yra OEM&ODM paslaugas skirtingose rinkose.Mūsų R&D skyrius gali pateikti klientams su visiškai skirtingų specialiųjų tarnybų.kurių pagrindinis tikslas yra sutelkti dėmesį kurti naujų modelių ir desings patenkinti skirtingus mūsų klientų poreikius iš įvairių regionų.Turime sukaupę ISO9001:2000 kokybės kontrolės sistema 2014 m. 6mai įsipareigoja kurti,gaminti ir pristatyti produktai atitinka reikalavimą, ROHS,CE.FCC Standartas.Mūsų GAMYKLOS PAJĖGUMAS:(1)su 6 gamybos linijos, skirtos ausinės/laisvų rankų įranga/ausinės/smart watch/smart apyrankę.(2)8 R&D inžinieriai.(3)8 professioanl pardavimo su 10 metų Užsienio prekybos pardavimų patirties.(4)15 QC Valdytojas.(5)200+ employess.

DUK 1. Kas yra pagrindinis laiko mėginius ir masinės gamybos?

Per 5 darbo dienas mėginiai ir 15 dienų masinės gamybos. 2. Kaip elgtis užsakymą produktų?

Pirmiausia leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimus ar paraiška.Antra, Mes citata pagal jūsų reikalavimus, ar mūsų pasiūlymus.Trečia, klientas patvirtina, mėginiai, ir vietas, užstato už oficialų užsakymą.Ketvirta organizuojame gamybą. 3. Tai GERAI, spausdinti savo logotipą ant produkto?

Sveiki.Prašome mus informuoti, oficialiai prieš mūsų gamybos ir patvirtinti projektavimo pirma, pagrįstą mūsų pavyzdys. 4. Ar jums siūlome garantija produktų?

Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų produkto, paprasčiausiai atsiųskite mums žinutę, Susisiekite su mumis.Jūsų problema bus išspręsta per 7* 24 valandų. 5. Kuris pažymėjimą turite?

CE, ROHS, FCC yra prieinamos.

Komunikacijos Belaidžio
Paramos PROGRAMĄ Taip
Valdymo Mygtukas No
Savybės Peržiūros Kontrolės
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Vocalism Principas Orthodynamic
Garso Valdymas Taip
Prekės Pavadinimas 6mai
Varžos Diapazonas nuo 33 iki 100 Ω
Įkrovimo Laikas 2-3hour
Jungtys USB
Darbinis Atstumas 10-15 Metrų
Darbo laikas 4 Val./24 Val.
Earcups Tipas Pusiau atviras
"Bluetooth" Versija 5.0
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Kodekai sbc
Funkcija Mini nešiojamas
Magnetas Tipas Neodimio
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausis
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius Vairuotojai 2
Raktinis žodis Tiesa, Belaidžių Ausinių
Naudojimas PC/MP3/Mobilephone/Planšetinį kompiuterį/Nešiojamąjį kompiuterį/Garso Prietaisai
Baterijos talpa 40mAh/400mAh

Panašūs produktai