Naujas H11 5.0 "Bluetooth" Belaidės Ausinės Kaulais Ausinės Lauko Vandeniui Sporto Laisvų Rankų Įranga Laisvų Rankų Įrangos Su Mikrofonu

€6.81

-60%

€17.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, h8, sunkiųjų belaidžių ausinių, naujas atvyksta, laisvų rankų įranga, ninja xiaomi ausines, bluedio bluetooth mikrofonas, cowin, belaidžio headphon.

H11 5.0 "Bluetooth" Belaidės Ausinės Kaulais Ausinės Lauko Vandeniui Sporto Laisvų Rankų Įranga Laisvų Rankų Įrangos Su Mikrofonu >>>>Prekės Informacija

Funkcijos: 1. Tiesa Kaulais Ausines: ausines dirba per vibraciją ir garsą į ausines perduodamas klausos nervo per laiko kaulų, ne ausies kanalą.Palyginti su tradiciniais in-ear ausines, ausines galima išvengti klausos sutrikimų.Padengti savo ausis pirštais arba ausų kištukus.Klausydamiesi muzikos, su mūsų kaulais ausines, galite klausytis muzikos garsas labai aiškus.

2. IP55 Vandeniui Reitingas: Mūsų kaulais ausines, gali užkirsti kelią šviesos lietaus ir prakaito, bet smarkus lietus ir daug prakaito, bus sukelti ausines neveikti tinkamai.Jei jums kyla liūtys, o veikia ar dviračiais, prašome nusiimti savo ausines ir laikyti jas sausas.

3. Belaidė laisvų Rankų įranga: naujausi 5.0 "Bluetooth" technologija leidžia laisvų rankų įrangą tikrai bevielis.Ir laisvų rankų įrangos greičiau porą, stabilus ryšys ir 10 metrų belaidžio ryšio atstumas.

4. Ilgas Baterijos Laikas: kaulais laisvų rankų įranga yra įmontuota 150mAh ličio-jonų baterija, kuri trunka apie 2 valandas būti visiškai įkrautas, ir laisvų rankų įranga gali būti naudojama 6 valandų muzikos, žaisti normaliomis sąlygomis.

5. Lengvas ir Nešiojamas: Tai kaulais laisvų rankų įranga sveria tik 23g, kuris yra labai lengvas.Galvos nešioti dalis yra pagaminti iš Nitinol plieninės vielos, kuris pasižymi lenkimo atsparumo ir geras elastingumas, todėl šios ausinės yra labai stabilus dėvėti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kaulais "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga

Ausinių svoris: apie 23g

Atsparus vandeniui klasė: IP55

Bluetooth atstumas: laisvai naudoti 10M/33FT

"Bluetooth" versija: BT V5.0

Baterijos talpa: 150mAh

Spalva: juoda

Žaidimo trukmė: apie 6 valandas

Įkrovimo įvesties standartas: DC 5V-- 500mA

Pakavimo Sąrašas:

1*Kaulais "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga

1*Instrukcija

1*Įkrovimo Kabelis >>>>Elementą Rodyti

>>>>Po Pardavimo

Jei norite, kad dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis.Mes pasiūlysime geresnę kainą jums!

1. Mes laivas paketą, per 3 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

3.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

5.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų possessionmore nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra NOEXCEPTIONS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę andpackaging su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTO AR

3. PAKEISKITE ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

4.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

1. Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) dėl www.adeira.lt su"TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes taip pat daryti tą patį už jus.

2.Jei nesate patenkintas su sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.

3.Mes sunkiai dirbame, siekiant įsitikinti, www.adeira.lt Klientas Būtų 100% Patenkintas ir išspręsti bet kokias problemas už jus.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.Mes čia, kad pasiūlyti geriausias paslaugas jums.4.Visi laiškai ir laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

"Bluetooth" Versija Kita
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kodekai NĖRA
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Įkrovimo Būdas Belaidžio
Kištuko Tipas NĖRA
Jautrumas 105dB
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-2000000Hz
Vairuotojas Skersmuo -mm
Skaičius Vairuotojai -
Funkcija Mobilaus Telefono
Linijos Ilgis -m
Atsparus vandeniui No
Su Mikrofonu Taip
Stilius Neckband
Komunikacijos Belaidžio
Paramos PROGRAMĄ No
Jungtys USB
Maksimali Galia -mW
Garso Valdymas Taip
Atsparumas
Yra bevielis Taip
Savybės Su Mikrofonu
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Parama Atminties Kortelės No
Bendras Harmoninis Iškraipymas -%
Modelio Numeris H11 5.0 "Bluetooth" Belaidės Ausinės
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Earcups Tipas Uždaromos
Vocalism Principas Elektrostatinių
Valdymo Mygtukas Taip
Prekės Pavadinimas SHZONS
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Magnetas Tipas Neodimio
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai