Kaulais Ausines, Bevielį "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Sporto Salė Vandeniui Ausines Built in Mic "iPhone" X 8 8plus 7 7plus

€20.52

-23%

€26.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaulais ipx68, I70, kaulais laisvų rankų įranga ipx8, laisvų rankų įranga muzika, kaulais fm ipx8, katė earmuff, kaulų laidumo vandeniui hifi ipx8, kaulais z8, belaidžio headphon, earphon.

KAULAIS TECHNOLOGIJA: Kaulais ausinių dirba kurdama mini vibracija, siųsti garso per skruostikauliai tiesiogiai vidinė ausis; tikslas padėti žmonėms su Recesija Tipo Klausos sutrikimų, klausytis muzikos, taip pat padeda išvengti klausos praradimas nuo įprastos ausinės.

HD STEREO GARSO: Tai naujas smart kaulais headphset pristato dinamišką garsą ir tikrai galingas bosus, ji gali pasiekti aiškų garsą sumažinti triukšmingos aplinkos, taip, atleiskite ausis, jūs galite mėgautis heavy bass ir krištolo skaidrumo aukštų tuo pat metu klausytis jūsų mėgstamos muzikos.

PATOGUS NEŠIOTI PATIRTIS: Atviros ausies suprojektuoti, pagaminti, siekiant užtikrinti, kad vartotojui nereikia prijungti arba padengti savo ausis, vengti dėvėti diskomfortą, kad ausyje ar over-ear ausines atneš; įtampa juosta yra pritvirtinta prie reguliuoti ausinės, kad tilptų įvairių galvos perimetras; Belaidis desiged Jokių Problemų su viela painiojimąsi.

GERIAUSIA ĮRANGA SPORTAS: Atviras ausis skirtos, kad jūsų ausis atvira ir nustatyti, kad jūsų ausų nemokamai į aplinkos ir eismo, klausytis muzikos blokavimo be savo ausis, išgirsti eismo ateina arba skambėjimo varpelis, kai bėgimas, važiavimas dviračiu ar vairuotojo; HD Ausinės sweatproof, drėgmės ir lašelinę atsparus todėl Idealiai tinka lauko sporto veikla, stumtelėti, paleisti, dviračiais, žirgais, žygiai, alpinizmas, krepšinis ir kt.

AUKŠTOS KOKYBĖS ir PRISTATYMAS: 250mAH įmontuota baterija leidžia laukimo laikas-10 dienų, 6 valandų nepertraukiamo pokalbių / muzikos, pilno įkrovimo laikas-2 val.; Modernizuotos belaidžio " Bluetooth V4.1 plačiai ryšys iki 30 pėdų, ji yra visiškai atgaliniu būdu suderinami su dauguma "Bluetooth" prietaiso versija, skirta "iPhone" 8/7 plius/6s plius 5S 5 4S / "Samsung" Telefonams ir "Android" išmaniųjų telefonų & tablet;Mūsų Pristatymo Laiko Yra 3-10 Dienų!

Suteikti stiprų sporto patirtį, budėjimo apie 10 dienų.

Belaidžio dizainas, patogus ir stabilus.

Belaidžio dizainas yra ne likvidavimo, lengva nešioti, laisvas.

Nuolat skambutį apie 6 valandas + nuolat žaisti laiko apie 5 valandas, leis jums mėgautis laisvai.

Ausinės gali būti absorbuojamas į priekinę kaklo, bet kurią akimirką, kuri yra patogu gauti ir madingi.

Laisvas, nėra lengva patekti.

USB įkrovimas, lengva naudoti.

Ausinių dizainas telefono atsiliepimo mygtukas pause) mygtuką, lengvai perjungti naudoti.

Su CVC triukšmo mažinimo, gali sutikti, o iš mobiliojo ryšio telefonai, nešiojamieji kompiuteriai ir kiti "Bluetooth" prietaisai.

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

"Bluetooth" Versija: 4.2

Adapteris, Išėjimas: DC 5V 150mA

Baterijos Talpa: 260mah

Varža: 8ohm

Dažnių Diapazonas: 20-20KHz

Dydis: 139*125*46.7 mm

Laisvų rankų įranga Apskritimo ilgis: 370mm

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" laisvų rankų įranga

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Reguliuojamas Lankelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Stilius Ausis
Valdymo Mygtukas Taip
Modelio Numeris mini belaidės "bluetooth" laisvų rankų įranga
Paramos PROGRAMĄ No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sertifikavimo NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Garso Valdymas Taip
Yra bevielis Taip
Prekės Pavadinimas PLEXTONE
Vocalism Principas Dinamiškas
Jungtys NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Sportas
Kištuko Tipas NĖRA

Panašūs produktai