Nešiojamų LED Veidrodėliai Skaitmeninis Bluetooth Garsiakalbiai, Žadintuvas, MP3, FM Radijas

€9.28

-17%

€11.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sk žiūrėti, laikrodis garsiakalbis, Žadintuvas "bluetooth" garsiakalbis, radijo žadintuvas, garsiakalbis, žadintuvas, signalizacijos fm radijas, žadintuvas, fm radijas, žadintuvas led veidrodis, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

[Dvigubas Žadintuvas Dizainas]: yra du atskiri žadintuvai, kad gali būti nustatyti ir naudoti savarankiškai.Be vidinio žadintuvo skambėjimo tonai, taip pat galite nustatyti melodijos FM arba TF kortelę muzikos, garsumą signalą, o signalo įkeldami savo mėgstamas dainas į Mikro-SD atminties kortelę (neįtraukta).Signalo garsumo palaipsniui didėja pažadinti jus.

[Skambinimas laisvų rankų įranga ir FM Funkcija]: integruotas mikrofonas laisvų rankų skambučių telefonu.Kai kalbate telefonu, naudoti garsiakalbį kaip garsiakalbio ir laisvai įdėti savo rankas kartu su built-in mikrofono.Patogioje už savo gyvenimą.

"Bluetooth" garsiakalbis ir FM radijas yra 2 in 1, ir gali lengvai gauti FM radijo klausytis bet kada, bet kur.Siekiant sutaupyti pinigų, nereikia pirkti FM radiją.Patogioje už savo gyvenimą.

[LED Ekranas Dimmer]: Didelis LED sn vaizdo, laiko ir turinio, glaustai, parama trimis skirtingais šviesumo koregavimas, skaityti prieš miegą ir kartu miega po miegą; ryškumas gali būti lanksčiai reguliuoti.Patalpų temperatūra (°C arba °F) rodo, kad žadintuvas, baterija yra aiškiai matomas, skaičius yra pakankamai didelis, ir tai lengva pamatyti.

[Veislės Atkūrimo Parinktys]: "bluetooth" belaidžio ryšio atkūrimas, kortelių atkūrimas, o laidu perklausa, mėgautis įvairių būdų, kaip žaisti muzikos, su savo pasirinkimą.

[Šokiruojantis bass-sunkiųjų]: Su dviem 40MM dideli garsiakalbiai ir žemų dažnių garsiakalbis, diafragma, sidabro šviesus ir neiškreiptą sprogstamosios galios, kad atitiktų jūsų ausies s užsiimti garso kokybę.

Specifikacija:

Tipas: Bell Žadintuvas

Nauja

Medžiaga: plastikas

Spalva: Juoda

"bluetooth": 5.0

Perdavimo atstumas: 10M

Dažnių diapazonas: 80Hz-20KHz

SQ: ≥85dB

Iškraipymas: mažiau nei 0,5%

Išėjimo galia: 5W

Įkrovimo įtampa: 5V-1A

Baterijos tipas: 3.7 V 1400mah

TF kortelę: palaikymo TF (didžiausia parama 16G)

Pakuotės Turinys:

1 * radijo žadintuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tipas Bell Žadintuvas
Dažnio atsakas 80Hz-20KHz
Formos Aikštė
Motivity Tipas Skaitmeninis
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris radijo žadintuvas
Ekrano Tipas led
Perdavimo atstumas 10M
Stilius Modernus
Įkrovimo Įtampa 5v-1a
"Bluetooth" 5.0
TF Kortelė parama TF (didžiausia parama 16G)
Forma Vieno Veido
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Turinys 1 * radijo žadintuvas
Išėjimo Galia 5W
Funkcija Atidėjimo Funkcija

Panašūs produktai