Sidabro Aukso Mechaninė Automatinė vyriški Žiūrėti Skeletas Viršuje Prabangos Prekės Nerūdijančio Plieno Šviesos Vyrų Laikrodis relogios masculino

€24.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nanoblock, Skeletas, ary laikrodžiai, žiūrėti venu, vyrai skeletas žiūrėti, žiūrėti tis, didelis skeletas, kwa laikrodžiai, juokingi skeletas, ki laikrodžiai.

Produkto Specifikacijos: Būklė: 100% visiškai naujas Judėjimas: Mechaninė Stiklo: Aukštos & sunku stiklo Aukštos kokybės grupė: Nerūdijančio Plieno Dydis/Matmenys(Apytiksliai): Byla storis: 15mm Byla skersmuo : 45mm Juostos Plotis : 22-24mm iš Viso perimetras: 25mm Įtrauktų Komponentų : 1x žiūrėti Skeletas dial dizainas atskleidžia savo mados požiūriu.Elegantiškas dizainas su automatiškai mechaninis judėjimas .Nerūdijančio Plieno žiūrėti, Įsukite-lock Karūną .Turėti gerą jausmą dizainas.Tai puiki dovana jūsų artimiesiems ir draugams, kurie jums patinka.Svarbi pastaba: pagal laikrodžio rodyklę vynioti,ir prieš laikrodžio rodyklę laiko korekcija.Normalus atsparus vandeniui, ne dušu ar maudytis.prašome laikykite jį nuo vandens ar drėgmės ar kitų skystų tirpiklių.Pirkimo Skelbimas apie Mechaniniai Laikrodžiai: 1. Įdėti į savo laikrodį ir sūpynės savo riešą ir atgal (maždaug 30 sekundžių) inicijuoti galios rezervo. 2. Nustatyti, kada pradėti iš karūnos ir sukant jį prieš laikrodžio rodyklę; 3. Atkreipkite dėmesį, kad jūsų asmens likvidavimo mechaninis laikrodis gali sustabdyti nakties ar, atrodo, veikia lėtai.Tai nebūtinai rodo, gedimas arba defektas žiūrėti.Tai rodo, kad nėra pakankamai riešo veiksmų,kinetinė energija,o nešioti laikrodį; 4. Prašome dėvėti žiūrėti ne mažiau kaip 8 valandas per dieną, siekiant padidinti energijos rezervas; 5. Jei žiūrėti nėra dėvėti ilgą laiką,prašome atgal juda jūsų žiūrėti atgal ir jėga 30 sekundžių, kad būtų galima pradėti maitinimo procese; 6. Rekomenduojama pakartoti veiksmus 2-4 kiekvieną vakarą, prieš pašalindami savo žiūrėti pirmą savaitę po pirkimo; 7. Dėvėti jūsų žiūrėti kasdien arba kas keletą dienų kepping tikslaus laiko; 8. Nereikia pirkti jeigu tu negali priimti funkcija mechaniniai laikrodžiai.

sąlyga Naujoji be žymės
Juostos Plotis 22mm
Juostos Ilgis 25cm
Mechaninis Laikrodis Karinės Montre vyrų laikrodžiai
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Atsparumas Vandeniui Gylis 0 m
Laikrodžiai Vyrams Top prekės laikrodžiai relogios masculino
Elemento Tipas Laikrodžius
Laikrodžiai relojes hombre;montre homme
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Byloje Formos ROUND
Prekės Pavadinimas Gorben
Modelio Numeris mechaniniai laikrodžiai vyrai
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Mechaninė Automatinė vyriški Laikrodžiai Automatinis Skeletas, Mechaninius Laikrodžius
Funkcija NĖRA
Stilius Mada & Atsitiktinis
laikrodžiai vyrams Mechaninis laikrodis Vyrams
Laikrodžius Vyrai Mechaniniai laikrodžiai
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Byla Storis 15mm
Ciferblato Skersmuo 45mm

Panašūs produktai