2-in-1 Aukšto Slėgio Plovimo GunWater Žarnų Antgaliai Nuimamas Žarna, Plovimo Su Putų Butelį Automobilių Sodo Tvoros

€5.23

-29%

€7.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamų vandens purkštuvas, gun sniegas, gardena purkštuvų, žarna-vandens, putų reflektorius, automobilių putų pistoletas karcher, didelio slėgio vandens purškimo antgalis, sodo vandens, gardena įrankis, aukštos pressur vandens pistoletas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: nuimamas žarnos valymo strypas, pagamintas iš nerūdijančio plieno, rankena pagaminta iš plastiko, nėra lengva sulaužyti ir deformuoti, patvarus.

2、Putų Buteliuke: putų buteliuke yra prijungtas prie antgalio, gali būti atsukti, švirkščiamas su plovikliu, tada ant pečių putojimą.Jūs galite lengvai nuvalykite nešvarų paviršių be šveitimo ir pagerinti valymo efektyvumą.

3、Didelio Poveikio Antgalis: didelio poveikio antgalis yra naudojamas valyti dėmes ir nešvarumus, gali pašalinti ilgio žarna trumpas atstumas valymas.

4、Taikoma Paviršiai: Gali būti naudojamas švarus įvairių nešvarių paviršių, pvz., medienos, plytų, betono, dailylentės, plastiko, stiklo ir kt., nebus nulupkite medienos, automobilių dažų arba skaidri danga.

5、Plačiai Naudojamas: aukšto slėgio plovimo padėklas gali būti naudojamas pašalinti užsispyręs purvo ant lauko namo paviršių, tvoros, žemės, vartai, šaligatvių, suolai, sodo baldai, dviračiai, motociklai, automobiliai, laiptai, baseinai ir kt.Ji yra praktiška savo kasdieniame gyvenime ar darbe.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas, nerūdijantis plienas

Matmenys(apytiksl.): 35cm/13.78 į; 53cm/20.86 į

Pakavimo Sąrašas:

Aukšto Slėgio Plovimo Vandens Pistoletas * 1

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Sodo Įrankių Dalys
Modelio Numeris /
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai