DBW30B-1-50 hidraulinio slėgio mažinimo relės ritė vožtuvas siurblio dalių

€129.16

-5%

€135.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: džiunglių latekso kolbų, drone baterijų šlovės, pigūs mandala metimų, garbės 10 atveju magnetas, blizgučiai pilkos spalvos audinys, markibas smart žiūrėti, žaliųjų lapų monstera, džiunglių bambuko lapai, vaikai butelis bpa free.

DBW30B-1-50 hidraulinio slėgio mažinimo relės ritė vožtuvas siurblio dalių

Produkto Aprašymas

Produkto pavadinimas DBW30B-1-50 hidraulinio slėgio mažinimo relės ritė vožtuvas siurblio dalių Modelis DBW30B-1-50 Vieta Kilmės Shandong, Kinija Vidutinės Naftos Dydis 10~20 Maks.Slėgis iki 31,5 Mpa Medžiagos Liejimo Skysčio Mineralinės alyvos ar yra Fosfato esteris Temperatūra -30~+80℃ Vairo Hidraulinis Spalva Klientui pageidaujant Sertifikatas ISO9001

Mūsų Paslaugos

Įmonės Informacija

Jinan Longli Hidrauliniai Device Co.,Ltd buvo įkurta 1984 metais. Įmonė yra įsikūrusi gražioje pavasario miestas-Jinan.Mūsų kompanija užima plotas 8000 kvadratinių metrų, ir turi daugiau nei 100 darbuotojų.

Mes specializuojamės visų hidraulinių komponentų ir metinis gamybos pajėgumas 100000pcs.Mūsų įmonė turi daug patirties hidraulinio pramonei.Mūsų pagrindiniai produktai yra Hidraulinis ir Pneumatinis vožtuvas, siurblys, sistemos, priedai ir pan, tūkstančių produktų.Be to, mes darome daug pastangų siekiant sukurti naujus produktus, siekiant patenkinti skirtingus reikalavimus.Mūsų įmonė turi pažangias apdirbimo ir bandymų įrangos, griežtai kontroliuoti produkto kokybę.

Mūsų produktų yra eksportuojami į jav, Rusijos, Pietų Korėjos, Singapūro, Tailando, Vietnamo, Filipinų, Australijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Pietų Afrika, Prancūzija, Graikija, Italija, Indija ir kt., daugiau kaip 40 šalių ir regionų.

Įsiliejimo į verslo principas abipusės naudos, mes sukaupė gerą reputaciją tarp mūsų klientų dėl mūsų puikus paslaugų, produktų kokybę ir konkurencingas kainas.Mes nuoširdžiai sveikiname klientų namuose, ir užsienyje, bendradarbiauti su jav dėl bendros sėkmės.

Sertifikatai

Gamybos Procesas

Pakavimas Ir Pristatymas

Susisiekite Su Mumis

DUK

Question1: tu sutikti produktų pritaikymas savo reikmėms?Jiems reikia, pelėsių mokestis?

Atsakymas: Taip, mes priimame produktų pritaikymas.Reikia juodžemio mokestis, nes produktai paprastai reikia papildomų formų išlaidų.Tačiau mes galime grąžinti pelėsių mokestis, kai jums pasiekti konkretų kiekį.

Question2: mes Galime gauti nemokamų pavyzdžių?

Atsakymas: imties sąskaita ir krovinių vežimo sąnaudos bus dengiamos pirkėjų, ir bus grąžintas į šiuos užsakymus.

Question3: Kiek laiko yra normalu gamybos terminas 20 pėdų konteinerių laivybos?

Atsakymas: Pagal esamą gamybinį pajėgumą, paprastai reikia 3-14 dienų nuo gamina pristatymo.

Question4: Kas yra mokėjimo tipo?

Atsakymas: Paprastai, jūs turėtumėte išankstinis mokėjimas 30%, bendra suma.Balansas turi būti sumokėtas iki pristatymo.

Question5: Kaip užtikrinti aukštos kokybės?

Atsakymas: Mes turime bandymų skyrių, įsitikinkite, kad kokybės kiekvieną gaminį, išvaizda ir slėgio testas yra geras.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas LanYuXuan
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai