Slėgio Plovimo Pratęsimo Lazdelė Set - Atnaujinti Elektros Plovimo Pistoletas su Purškimo Antgalis Patarimai,Lenktas Strypas, 1/4 Colio Greitai Prisijungti, Repla

€39.34

-15%

€46.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m14 lenkijos, malūnėlis lazdele, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, pratęsimo m14 lenkijos, šlifavimo antgalis su, xiaomi redmi pastaba 9t pro, darbo drabužiai moterims, biuro stilius, malūnėlis m14, išplėtimo antgalis, bulgarijos antgalis.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Slėgio Plovimo Pratęsimo Lazdelė Set - Atnaujinti Elektros Plovimo Pistoletas su Purškimo Antgalis Patarimai,Lenktas Strypas, 1/4 ColioGreitai Prisijungti, Repla [VĖLIAU kaip 30 laipsnių, 90 laipsnių ,120 laipsnių LENKTAS STRYPAS DIZAINAS]Galima 3 būdais skleisti vandens, lenktas strypas yra patogiau naudoti " out-of-prieinamose vietose.

[EFEKTYVUMĄ ir ILGĄ tarnavimo laiką] žalvario detalės, gali atlaikyti iki 4,000, vsi. 1/4 colių threassure plovimo lazdas pagal savo skirtingus poreikius, kiekvieną tiesiai lazdos yra 15inch, tipo U Lenktas Strypas ir 90 laipsnių Lenktas Strypas yra 6inch. 6pcs lazdos apima 97inch/8 pėdų.

Lengva naudotis, įdiegti ir ardyti.Dviejų stilių surved lazdele valyti latako lengviau.Jei norite plauti antrą arba trečią istorija, ši lazdelė yra tai, ko jums reikia.[TAIKYMO SRITIS]Taikomos slėgio plovimo pistoletas, slėgio plovimo mašina putų patranka, vandens šluota, važiuoklės valymas, paviršių valymas, valymo šepečiai, latako cleaner priedą.Ji taip pat gali būti naudojama ne, pvz., važiuojamosios kelio dalies, pėsčiųjų takai, denio, stogo ir savo automobilį, ir tt.

Taip pat galite naudoti su out-of-prieinamose vietose, pavyzdžiui, dailylentės, langinės, langų ir daugiau.Turime įvairių purškimo kampas (0, 15, 25, 40, 65 laipsnis).Tai įvairių dydžių, gali būti naudojama bet ir visus valymo darbus!Šios Universalios reguliuojamas pakeitimo, pratęsimo lance galios apliejiklis.Jūs galite reguliuoti bendras ilgis slėgio plovimo lazdelė laisvai, pagal savo poreikius.

Mūsų slėgio poveržlės yra puikus įrankis valyti ne savo namuose, naudodami beveik 80% mažiau vandens nei sodo žarna, su žymiai daugiau elektros energijos.Tose srityse, aukštai virš žemės, strėlės ilginimas slėgio plovimo lazdelė, areštas bus padaryti darbą lengviau ir efektyviau.

slėgio plovimo lazdelė pratęsimo

Prekė yra ištraukiamas, kaip ji ateina iš 9 įvairių vienetų, kad jūs galite pridėti, kad atitiktų jūsų valymo poreikius.Lazdelė gali pratęsti iki 97 cm, kaip kiekvieną dalį galite prisijungti yra 15 colių, trys trumpi yra 5 cm.Todėl, jūs galite naudoti šį produktą, valymo šepečiai, antgalis, vandens šluota, važiuoklės švaresnis, ir surface cleaner per daug.Be to, jis gali išvalyti langai, dailylentės, langinės, ir net daugiau nei tai.

Dalys gali prisijungti lengvai, kad negali duoti jums per daug sunku kai juos naudoja.Ką mes taip pat patiko, kad yra labai maža tikimybė patirti nutekėjimas.Žinoma, vandens slėgis gali būti sunku dirbti, tai ne pirmas, bet jums turėtų priprasti prie jo ne kartą.

Argumentai "už"

kad labai lengvai prisijungti

puikus valymo aukštojo vietų, tokių kaip langai, langinės ir daugelis kitų

Nėra įtarimų, kad įvyks

siūlome teisingą Sprendimą Kiekvienam Valymo Užduotis!

spalva:Sidabrinė + juoda

Medžiagos:Metalas + guma

dydis:Po surinkimo: 246cm

Pakuotės Turinys:

6 * tiesiai lazdos(kiekvienos 15 colių)

1 * 30 laipsnių lenktas strypas (6.7 colių val.)

1 * lenktas 90 laipsnių (6.7 colių val.)

1 * 120 laipsnių lenktas strypas, viela(6.7 colių val.)

1 * 1/4 colių NPT quiqck prisijungti

10 * O-ring poveržlės

5 * purkštukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Poliravimo Šluostės

Panašūs produktai