Automobilių Benzinas, Dyzelinas Daugiau Galios, Sukimo momento Sutaupyti Degalų EKOLOGINIO OBD2 Nitro OBD2 Tuning Box Car Styling Nitroobd2 Audi Citroen Renault

€2.33

-44%

€4.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: obd2 skaneris, audi a3, megan, lusto galia, dyzelinas vyras, pro obd2 diagnostinis įrankis, skaitytuvas, maitinimo zondas, obd renault, eucleia t6.

Nitro OBD2 Chip Tuning Benzine Funkcijos: Spalvos: Geltona Benzine Automobiliai.Raudona Dyzeliniai Automobiliai.Vis EKIU Našumas : Daugiau Galios, Daugiau Sukimo momento 2. ECOOBD2 Benzine Chip Tuning Box Funkcijos: Spalvos: Žalia Benzine Automobilių Mėlyna Dyzeliniai Automobiliai Rasti Paslėptas valdymo blokas, Maitinimo/ Taupyti Degalus 15% Funkcija: ● Nitro OBD2 chip tuning Dyzelinių yra Plug & Drive Pasiruošę prietaiso funkcijos, didinti našumą, variklis. ● Nitro chip tuning yra lengva įdiegti.Tiesiog prijunkite jį į OBD2 jungtis automobilių. ● Nitro chip tuningas tinka visiems automobilio metai-1996. ● Jis veikia pagal protokolai OBD2, kaip remaping Automobilio kompiuteris EKIU.Po vairuotojo 200 km kelių, iš viso, Nitro chip tuning prisitaiko prie automobilio, pasak vairuotojų įpročius ir visada išlaiko ECU remaping pagerinti variklio.

Kas yra NitroOBD2 Chip Tuning Box?NitroOBD2 yra Chip Tuning Box, kuris gali būti prijungtas prie OBD2 jungties automobilio pagerinti savo automobilį.Kai jis prijungtas prie OBD2 jungties, NitroOBD2 gauna informaciją iš automobilio kompiuterio valdymo blokas.Pagal gautus duomenis valdymo blokas, NitroOBD2 reguliuoja įpurškimo slėgio, kuro kiekis, įpurškimo laikas ir slėgis pagerinti savo automobilį.NitroOBD2 suranda paslėptą galią jūsų automobilį.NitroOBD2 nėra pažeisti variklio ir automobilio kompiuterio valdymo blokas arba nesukelia jokių neigiamų pasekmių automobilio gamyklinis nustatymas.NitroOBD2 nesikeičia visus parametrus visam laikui.Pasukti atgal prie automobilio originalūs parametrai, tiesiog atjungti NitroOBD2 iš OBD2 jungtis.Kalibravimo veiksmus: 1. Traukti Automobilį Raktą iš uždegimo. 2. Rasti OBD2 jungtis(*) į savo automobilį ir įjunkite NitroOBD2 Chip Tuning Box 3. Įkiškite raktą į užvedimo ir pasukite raktą į pirmąjį etapą. (Nereikia pradėti automobilį) 4. Paspauskite mygtuką reset apie 5 sek.Atleidus mygtuką, tiesiog laukti, o apie 30-54 sek. (NitroOBD2 Chip Tuning Box bus bendrauti ir užmegzti ryšį su ECU) 5. Paleidimo variklis. 6. NitroOBD2 Chip Tuning Box atpažins jūsų automobiliui ir jūsų vairavimo įpročius, po maždaug 200 km/150 mylių vairavimo ir todėl NitroOBD2 Performance Chip Tuning Box bus pritaikyti sau, kad atitiktų jūsų automobilis puikiai daugiau degalų taupymo.Ar jūsų automobilis yra OBD2 jungtis?Diagnostikos, arba "TPD" yra kompiuterinė sistema, pastatytas į visus 1996 m., o vėliau lengvosios transporto priemonės ir sunkvežimiams, kaip reikalauja Švaraus Oro Akto Pakeitimus, 1990 m. OBD sistemos yra skirtos stebėti kai kurių variklio pagrindinių komponentų, įskaitant atsakingus už kontroliuoti emisijas.Kur įsikūręs OBD2 jungtis į savo automobilį? 1 Vairuotojo pusėje po prietaisų skydelio, srityje pagal vairo stiprintuvas, 2 Vairuotojo pusėje po prietaisų skydelio, tarp vairuotojo pusės durų, vairo stiprintuvas, plotas 3 Vairuotojo pusėje po prietaisų skydelio, tarp vairo stiprintuvas, erdvės ir centro konsolės 4 Vairuotojo pusėje, prietaisų skydelis, priemonės/gabaritas srityje, tarp vairo kolonėlės ir konsolė 5 Vairuotojo pusėje, prietaisų skydelis, priemonės/gabaritas srityje, tarp vairuotojo pusės durų ir vairo kolonėlė, 6 konsolė, vertikalaus paviršiaus kairėje transporto priemonės vidurio 7 konsolė, vertikalaus paviršiaus, dešiniajame transporto priemonės centrinės linijos arba ant keleivio pusėje konsolė 8 konsolė, horizontalaus paviršiaus priešais keleivių zonoje.Paketą, Įskaitant: 1pc x NitroOBD2 Chip Tuning Box Sąsaja 1pc x User Manuel anglų

Prekės yra pristatomas su 1-3 darbo dienas, kai visas mokėjimas patvirtino.Ten bus šiek tiek vėliau šventė, kaip Nacionalinė Diena, Kinijos Pavasario Dienos ir t.t., mes stengiamės pasirūpinti, vežimas po atostogų pabaiga, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje

a.E-pakelis, paprastai trunka 10-20 dienų paskirties

b.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, paprastai trunka apie 16-35 dienų į paskirties šalį (Tai bus atidėta, nes savaitgaliais, švenčių dienomis, atokioje vietovėje, ir pan.)

c.Kitų komercinių metodų, prašome susisiekti su mumis prieš mokėti.

3. Apie stebėjimo informaciją (jei pasirenkate pristatymo būdus, kurie stebėjimo informaciją), prašome spausti www.17track.net jums nuoroda.

4. Jei jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą per 60 dienų (išskyrus Braziliją), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas apskritai, mes kartais bus atidėti savaitgalį ar švenčių dienomis, jei jūs negalite gauti mūsų atsakas po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekti su mumis el. paštu.

5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

1. Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį, kai ją gavote.Jei jūs turite turėjo elementą per 7 dienas, yra laikoma, kad buvo naudojami, mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra jokių išimčių.Laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, konkrečių priežasčių, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt, arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

1. Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir jūsų atsiliepimai bus stumti mums eiti toliau.

2. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.

Tinka Automobilių Universal, visos transporto priemonės
Modelis 73897/73898/73899/73900
Daugiau Energijos raudonos ir geltonos spalvos
Svoris 50g
Prekės Pavadinimas Nitro OBD2 Tuning Box
Benzinas geltona ir žalia
Dyzelinas raudona ir mėlyna
Specialios Funkcijos Kita
Įrengimas Plug and Drive
Programinės Įrangos Versija nitro obd2
Sukimo Momentas Taupyti Degalus mėlyna ir žalia
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Aparatinės Įrangos Versija Nitroobd2

Panašūs produktai