Autel MaxiSys MS906 Automobilių Diagnostikos Sistemos Kodo Skaitytuvas Skaitytuvas su ABS/SRS/SAS/EPB PK MP808 DS808

€927.53

-21%

€1 174.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dpf iš, autel maxicom mk808, mp808ts scaner, anglų kalba meilė, 3d rašiklis, ps90 xtool, kabelio autel maxisys, skaitytuvas, visi, autel maxidas ds708.

Autel Maxisys MS906 Automobilių Diagnostikos Skeneris Skeneris su OE Lygio Diagnostika ir ECU Kodavimas

Kalbos: TIK anglų kalba

■ Įvadas

Autel yra pirmaujanti bendrovė patyrė gaminti professional diagnostikos įrankiai, įranga ir reikmenys, automobilių antrinėje rinkoje.Dėmesio orientacijos "vertės inovacijos ir darbščių pursuit", Autel visada laikomasi pristatyti lengviau diagnostikos sprendimų ir ilgą laiką vertė klientams visame pasaulyje.

MaxiSys MS906 yra pažangi diagnostikos įrankis, sukurtas mechanikos ieško skaitytuvas su itin patogus ir modernus dizainas kartu užtikrinant ultimate rezultatus.Featuring "Samsung" 6-core procesorius, yra 8.0 colių LED capacitive jutiklinis ekranas, "Android" multitasking " operacinė sistema ir išskirtinio OE lygio diagnostika, diagnostikos skaitytuvas MS906 yra absoliučiai idealus sprendimas valdyti savo remonto darbų dailiai ir patogiai didesnę integraciją.

■ Kulka Taškų 1. Išsamus Diagnostikos - Autel Maxisys MS906 atlieka pažangiųjų transporto priemonių diagnostikos ir analizės, pavyzdžiui, tiesioginį duomenų matyti, paleidimas, bandymai (bi-directional kontrolė), adaptacijos, ir daugiau specialiųjų tarnybų funkcijas, tokias kaip raktas fob programavimas, programos, moduliai, ECU kodavimas, Inžektorius, kodavimas ir pan. 2. Smart Scanner diagnostikos skaitytuvas, siūlanti vėliau kaip AutoVIN technologija nustatyti transporto priemonių vienu paspaudimu nuskaityti Ekiu, įsigyti transporto priemonių info ir paleisti diagnostika pasirinktos sistemos.Jis ne tik palaiko visą sistemą, bet taip pat specialias funkcijas, pavyzdžiui, ABS, SRS, EPB, SAS, DPF, PSSS,ALIEJUS iš Naujo. 3. Platus OE Lygio Konvergencija - Tai automobilių skenavimo priemonė diagnozuoti įvairias automobilių problemas, susijusias su daugiau nei 80 automobilių gamintojai, tokie kaip "Chevrolet", "Ford", GM, "Audi", Benz, BMW , Dodge ir su Autel Visą Prisijungti Rinkinys. 4. Maloni Patirtis - Autel skaitytuvas MS906 su tuo pačiu veikia sistema, procesorius, atminties, ekrano dydis, su MS906BT.Palyginti su MS906BT, MS906 be VCI, bet ir naudoti kabelį galėtų sąlyga, greitas ir stabilus diagnozė greičio.Įranga yra geriau nei Autel MaxiDAS DS808. 5. Internete Atnaujinti - Automatinis sistemos ir programinės įrangos atnaujinimai realiuoju laiku stumti pranešimus per internetą; 1 metų kokybės problema ir 1 metus nemokamą naujinimą(jei nenorite atnaujinti, prietaisas taip pat galėtų naudoti įprastai)

■ Išsamus Diagnostikos Funkcijas Visose Sistemose Su platų pajėgumus, MS906 leis jums gauti daugiau remonto darbus greitai ir lengvai.Pažiūrėkite, ką šis diagnostikos skaitytuvo jums atneš.Atlikti Išsamios Diagnostikos Funkcijos 1. Nuskaityti ECU informacija išbandyta kontrolės vienetai, įskaitant tipą, versijos numerius ir kitas specifikacijas; 2. Skaityti visų rūšių Dtc, iš automobilio kontrolės sistemas, surasti problemas srityse, ir pasiūlyti galimus sprendimus; 3. Ištrinti kodai lengvai po to, Dtc išrinkti ir tam tikri remonto darbai buvo atlikti; 4. Live duomenų kiekvieno elemento parametras rodomas analoginis, tekstas, signalo grafikas, skaitmeniniais, arba viso ekrano režimu; 5. Aktyvus testas, naudojamas prieigai prie transporto priemonės konkrečių posistemio ir komponentų bandymams.

■ Visų Automobilio Sistemų Ekiu,

Diagnostikos įrankis gali naudotis VISI transporto sistemos ir posistemės, pvz., Kėbulas, Važiuoklė, Transmisija, Tinklo ir pan., atlikti išsamią paiešką Ekiu rasti kaltės sistemų ir priimti Dtc.

■ Aktyvus Bandymas

Aktyvaus testavimo funkcija yra naudojama prie transporto priemonės konkrečių posistemio ir komponentų bandymams.■ Specialios Funkcijos 1.Naftos Reset Paslaugos iš naujo nustatyti paslaugų rida ir techninės priežiūros intervalai dėl Variklio Alyvos Gyvenimą sistemą; 2.PSSS Paslauga ieškoti padangų jutiklis Id, valdymo blokas, taip pat atlikti PSSS programavimo ir atkurti tvarką po jutiklis protezai; 3.EPB Paslaugų išjungti ir įjungti stabdžių valdymo sistemą, padėti su stabdžių skysčio kontrolės, atidaryti ir uždaryti stabdžių trinkelės, ir nustatyti, stabdžiai, po disko, ar mygtukai pakeitimas, ir kt.; 4.ABS/SRS Paslaugas, atlikti bi-directional bandymus siekiant patikrinti, kokiomis sąlygomis ABS ir SRS, pvz., automatinis Kraujavimas, Siurblio Variklio Bandymo ir tikrinimo Modulis informaciją ir kt.; 5.SAS Paslaugų atlikti kalibravimo Vairo Kampo Daviklis, ir aišku gedimų atminties; 6.DPF Regeneracija Paslaugų išvalyti susikaupusius nešvarumus per nuolatinį deginimas kietųjų dalelių, užėmė DPF filtras 7.BMS Paslauga atlieka reset ant transporto priemonių akumuliatorius, kliringo kaltės informacijos ir re-match baterija; 8.Stabdžių Kraujuoti atlieka įvairiusbi-directional bandymus siekiant patikrinti, kokiomis sąlygomis Stabdžių antiblokavimo Sistema (ABS), ir išjungti perspėjimo lemputė; 9.IMMO Paslaugų aišku, kad pamestas automobilio raktas informacija ir programos naujos raktas į EKIU duomenų bazę, siekiant apsaugoti vartotojo automobilio buvo pavogta; 10.Purkštuvas Kodavimo rašo naują kodą, kad ECU po pakeitimo purkštuvas, kad purkštukas (benzinas) darbai; 11.Droselio Pritaikymo inicijuoti sklendės, pavaros į numatytąjį valstybės reguliavimo sklendės (arba tuščiosios eigos variklio) operacijų tiksliai; 12.Žibintai 13.Pakabos 14.CHG padangų dydis 15.TEC sužinoti 16.LAIMĖTI DR STOGO 17.Vietų 18.Ridos 19.Lang keitimas

Bandymų skiriasi pagal gamintoją, metus, ir modelis, ir tik testui ekrano meniu.Aktyvaus bandymo, testeris rezultatų komandas į EKIU, siekiant skatinti pavaromis.Šis testas nustato, sistemos vientisumas arba jų dalių, kurias skaitydamas variklio-valdymo blokas duomenis, arba monitoringo veikimo pavaros, pvz., perjungimo magnetinis, relės, arba persijungti tarp dviejų operacinių narių.

Jutikliai 2 Aplinkos Šviesos Jutiklis (ALS)
Aparatinės Įrangos Versija MaxiSys MS906
Programinės Įrangos Versija MaxiSYS
Elemento Tipas Autel Scanner/Auto/Duomenų Autel Adapteris
Prekės Pavadinimas Autel
Funkcija 1 OE Lygio Sistemos Aprėpties Visiems E-sistemos
funkcija 3 Nuotolinių išteklių saugyklomis pagrįstą MaxiFix Internetinė Bendruomenė
Operacinės Sistemos Android 4.4.2, KitKat
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 "Smart Auto VIN technologija
Jutikliai 1 Gravitacijos Pagreičio
Kalbos lietuvių
Atmintis 2 GB RAM ir 32 GB ROM
Garantija 1 Metai Rūpesčių Garantija
Procesorius Samsung Exynos 6-Core Procesorius
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai