2 Vnt Sporto Juostos Premium Patvarus Nailono Kulkšnies Dirželiai Kulkšnies Rankogaliai Mokymo Fitneso Pratimai

€7.24

-37%

€11.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nissin priekinis suportas, nissin np300 offroad, nitecore p20v2 dirželis, pci express m2 valdyba, nitecore lankelis 25, nitecore 20000 liumenas, pci express x16 usb3, nitecore mh40 filtras, nissn titan nuotraukas.

2 Vnt Sporto Juostos Premium Patvarus Nailono Kulkšnies Dirželiai Kulkšnies Rankogaliai Mokymo Fitneso Pratimai

Aprašymas

Šis čiurnos dirželis yra specialiai skirtos apatinės kūno dalies pratimai maksimaliai padidinti savo apatinę kūno pratimai daugiausia dėmesio glutes, dvigalvis ir užpakalis.Reguliuojamo dirželio leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Ji yra lengva įdėti ir pritaikyti prie jūsų norimą tinka.Puikiai tinka kojų plėtinius, leg curl ir klubo abductors.Turi vieną ir pradėti naudotis dabar, gauti kūno svajojate apie.

Savybės

- Spalva: Rausva.

- Dydis: 14 x 9 x 1 cm

- Medžiaga: Nailonas

- Įrengtas dvigubas sustiprinta D-žiedai, lengva prisijungti prie kabelinės mašinos ir padeda tonas jūsų glutes į maksimalų komfortą!

- Medvilnė kamšalas daro kulkšnies dirželis saugiausias ir patogiausias.

- Reguliuojamas dirželis leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Lengva įdėti ir reguliuoti savo norimą tinka.

- Atsparus vandeniui atlikti maišelis yra įtrauktas.

- Tinka įvairiomis progomis: atsparumas treniruoklius, funkcinės treneriai, ir daugiau; didžiojo kojų išplėtimas, leg curl, hip abductors ir visi tavo mėgstamų kojos dieną kasdienybe.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

2 x Kulkšnies Dirželiai

Modelio Numeris čiurnos įtvaras
Medžiaga Kaip aprašymas

Panašūs produktai