Serumas veido bioaqua gryna oda, spuogai, balinimo & Geriausi Tirpalas 30 ml

€2.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bioaqua kosmetikos, hyaluron rūgšties serumas, rožinė serumas, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, bioaqua kaukė, auquest veido serumas, Serumas, hyaluron serumas, bioaqua veido.

Bioaqua gryna oda, spuogai, balinimo & geriausias sprendimas yra serumas odos problemų, su salicilo rūgštimi.Jis blokuoja uždegiminius procesus, ramina sudirginimą, kovoja su įvairių rūšių bėrimai ir kitos ligos apraiškas.

Aktyvios sudedamosios dalys

Salicilo rūgštis.Tai ekologiškas beta hidroksilo rūgštis, kuri aktyviai kovoja su įvairiomis odos problemomis.Jis tirpsta kelių sluoksnių, minkština viršutinį sluoksnį, epidermį, blokai centru uždegimą, mažina niežulį ir skausmą, slopina augimo ir reprodukcijos patogeninių organizmų.

Alavijo ekstraktas.Aloe turi gijimą, regeneruoja, gydymo ir daugelis kitų savybių.Jis teigia, optimaliai drėkina, aktyvina regeneracijos procesus, kursto gaminti savo kolageną, atstato odą po streso ir žalos.

Beta gliukanas.Beta-gliukanas, neleidžia daugintis bakterijų, padidina elastino sintezę ir kolageno, atspindi spaudimą laisvųjų radikalų ir vaidina vaidmenį gamtos filtrą nuo kenksmingų aplinkos veiksnių.

Hidrolizuotas krakmolas.Šis komponentas aktyviai kovoja su riebalų perteklių, džiovina odą, reguliuoja riebalinių liaukų sekreciją,, blokai uždegiminius procesus, ramina dirginimą ir normalizuoja mikrofloros.

Privalumai naudojimo

Atkūrimo.Serumas ramina sudirgusi oda, blokuoja uždegimą, skatina gijimą žalą, praturtintas ląstelių, turinčių vitaminų, mineralų ir riebalų rūgščių.

Dembliai.Serumas aktyviai kovoja su perteklių išleisti poodinio Sal, pašalina nemalonius neplautas blizgesį ir sumažina sunkumo masto poras ant veido.

Odos šveitimas.Serumas vaidina vaidmenį lengva nulupti.Ji švelniai odą, atnaujina jos paviršių, skatina ląstelių atsinaujinimą ir mažina sunkumą amžiaus pokyčiai.

Išleidimo Forma

Serumas yra pagamintas iš matinio stiklo butelis su apdaila.Produktas yra įrengta pipetės dozatorius, kuri leidžia jums praleisti esmė labai ekonomiškas.Produktas yra uždarytas į kartoninę dėžę ir užklijuoti apsauginį lipduką.

Tomas atsarginių dalių.

Naudojimo būdas

Valyti veidą su priemonėmis plovimo ir gydyti jį su miltelių.Ryšys su pagalba lašintuvu šiek tiek kraujo serume, taikomos probleminių sričių odos ir įtrinti sukamaisiais judesiai.Produkto naudojimo dienos metu, rūpestinga procedūras.

Prekės Pavadinimas bioaqua

Panašūs produktai