T7S8 OD7+ 680nm-1100nm Infraraudonųjų SPINDULIŲ Lazerio Apsauginiai Akiniai, Saugos Akiniai, Stiklinis Lęšis

€41.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 760nm, sunglase, 780nm lazeriu, lazerio galia, lazerinis žymeklis mount, lazerinis, stiklo skaityti, dbal, ir spindulių lazerinis, co2 lazeriu.

Produkto Aprašymas

T3R OD7+ 680nm-1100nm Infraraudonųjų SPINDULIŲ Lazerio Apsauginiai Akiniai, Saugos Akiniai, Akiniai

Sukurta 1064nm Yag lazerio pjovimo/žymėjimas/graviravimo mašinos, Lazerio terapija, ir kitose srityse,

Pažymėtas CE ženklu

apsauginiai akiniai: 680-1100nm

jis gali dirbti ir infraraudonųjų spindulių lazerio

OT: 7+

VLT=65%

Apie Mus

Laserland daugiausia dėmesio skiriama lazerių gamybos ir pardavimo 10 metų.Mes tiekiame lazeriniai diodai, diodų lazerio modulius ir įvairaus dydžio ir bangos, su prieinamomis kainomis, puikus kokybės klientams visame pasaulyje.

Laserland, Laserlands yra registruoti prekių ženklai priklauso Besram Technology Inc.

Pirkimo Patarimai

Prašome perskaityti objekto aprašymą, duomenų lapo arba vadovo prieš naudojant produktus.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu ar elektroniniu paštu mums.Mes padėsime jums kuo greičiau.

Siekiant užtikrinti sėkmingą pristatymą, įsitikinkite, savo vardą, pavardę, adresą ir pašto kodą yra išsami ir teisinga ir kad jūsų telefono numeris būtų galima pristatyti susisiekti.

Mes tik laivas patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama.Jei norite pasikeisti į kitą adresą, palikite mums žinutę, prieš tai turite atlikti.Pristatymas

Laivybos ir Sekimo

Pristatymo Būdus ir MAŽDAUG.Pristatymo Terminas

Pakuotės vežamos iš Kinijos Žemyninės

Ekonomikos Pristatymas (Dažnai Nemokamai)

Oro Pašto Mažas Sklypas

Pristatymo Terminas: apytiksl. 10-30 darbo dienų skirtingose šalyse

Standartinis Pristatymas

ePacket teikia EMS

Pristatymo Terminas: apytiksl. 7-20 darbo dienas įvairių šalių

Operatyvus Pristatymas UPS, Fedex, DHL, ar AVS

Mes nuspręs, vežėjas, nes mes turime kontroliuoti siuntimo išlaidas mes tik už apie 30usd už tarptautinės express pristatymas, kurio dažnai nepakanka.Jei neturite specialaus reikalavimo, prašome susisiekti su mumis paskirti jūsų pageidaujamą vežėjas pranešimu)

Pristatymo Terminas: apytiksl. 3-10 darbo dienų skirtingose šalyse.

Stebėjimo Metodas

Mes teikiame sekimo numerį visus užsakymus.Šis numeris bus suteiktas pranešimą arba rašykite kuo paketas, siunčiamas.

Oro Paštu arba ePacket galite stebėti paketą, per savo nacionalinės pašto tarnybos interneto svetainėje.

Už Operatyvus Pristatymas, prašome stebėjimo per Vežėjo interneto svetainėje.Sąlygos

Apie Mokesčių ir Muitų Reikalas

Pirkėjas rūpintis mokesčių arba vartotojo mokestis.Mes nebuvo įtraukti visus mokesčius, kainų ar pristatymo mokestį.

Mes padėsime jums visus galimus muitinės reikalus pagal jūsų reikalavimus.Grįžta

Grąžinimo Politika

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo.Mes galime pasirūpinti pakeitimas jums, jei situacija yra patvirtinta.Ar mes galime grąžinti už jus ir už 25% paslaugų ir aptarnavimo mokestį, remiantis bendros kainos (ne įskaitant laivybos mokestis).Pirkėjas atsiskaito abiem būdais laivybos jei koks nors produktas yra grąžinamas.

3 mėnesių (nuo tos dienos, kai laivybos out), jei yra problema atsitinka, sukelia patį elementą, prašome nedvejodami ją ardyti.Jūs galite jį grąžinti originalioje pakuotėje mums.Mes remonto arba keitimo nauju ir jūs mokate tik už tiek būdu siunta.Susisiekite Su Mumis

Kontaktai ir Atsiliepimai

Mes atsaką bet kokiai jūsų klausimus per 24 valandas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų.Mes tikrai reikia jūsų paramos, ir jūsų vertingų išsamius atsiliepimus padės ir vadovas daug kitų, pirkti tai, ko jiems reikia.

Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gera eBay praktikos susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Grąžinimo Politika

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo.Mes galime pasirūpinti pakeitimas jums, jei situacija yra patvirtinta.Ar mes galime grąžinti už jus ir už 25% paslaugų ir aptarnavimo mokestį, remiantis bendros kainos (ne įskaitant laivybos mokestis).Pirkėjas atsiskaito abiem būdais laivybos jei koks nors produktas yra grąžinamas.

3 mėnesių (nuo tos dienos, kai laivybos out), jei yra problema atsitinka, sukelia patį elementą, prašome nedvejodami ją ardyti.Jūs galite jį grąžinti originalioje pakuotėje mums.Mes remonto arba keitimo nauju ir jūs mokate tik už tiek būdu siunta.powered by

Proga Home Entertainment
Įtampa Other
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris t3r
Galia 100W
Prekės Pavadinimas laserlands
Stilius Mini

Panašūs produktai