Dviračių Sportas Dviračių Nuoma Head Tube Rankenos Ląstelių Mobiliojo Telefono Maišelį Atveju Turėtojas Atveju Raukčio Vandeniui Touchscreen Poliesteris Dviratį

€3.77

-31%

€5.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ktm duke 250 išmetamųjų modifikuotas, dviračių telefonas atsparus vandeniui, itiwit neperšlampamas maišelis, telefono laikiklis motociklai, krepšys bicycl, dviračių krepšelio rankenos krepšys, saddlebag dviračių, att telefonai, bicycl, touchscreen telefonas krepšys.

PREKĖS APRAŠYMAS

Produkto Savybės:

***1.Didelio Jautrumo Jutiklinis Ekranas: dviračio vairo krepšys su Aukštos jautri plėvelė, langų padeda jums naudoti telefoną lengvai, o žirgais, puikus būdas pamatyti savo veiklos, o naudojant strava ir žemėlapiai važiuoti.Puikiai tinka iPhone XS XR X 8 7 6s 6 plius 5s / Samsung Galaxy s8, s7 7 pastaba mobiliųjų telefonų žemiau 6,5 cm.

***2.Didelis Kambarys, Saugojimo: Pakankamai viduje erdvės ilgai važiuoja, turi daug dalykų aš.e telefoną, baterijos, energijos gelis, mažas padangų siurblys, remonto rinkiniai, raktų, piniginės ir kt.

***3.Atsparumas vandeniui: atsparus Vandeniui medžiagos,šis maišelis yra pagamintas iš poliesterio medžiagos, kompozicinės anglies oda, nesijaudinkite apie lietaus diena, dar kartą.

***4.Lengva Valdyti: 3 velcro dirželiai yra tvirtas pakankamai, kad telpa ant dviračio, 1 "velcro" commuter dirželiu priekyje + 1 ilgiau velcro priemiestinių dirželis ant viršutinės apačioje( ilgai velcro dirželis gali fiksuotojo maišą ant galvos vamzdis tvirtai) + 1 vercro priemiestinių dirželis ant apatinės apačioje.Jis neturi judėti, net jei jums važinėti nelygus ar rocky road

***5.Lengva Įdiegti: Lengva pridėti prie rankenos su stipria "velcro" uždarymo juosta, kurios gali būti pritaikytos ar koreguoti, puikus surinkimas.

Produkto Informacija:

Medžiaga: TPU + 600D Poliesteris

Svoris: 100g Spalva: Juoda , RAUDONA, PILKA, MĖLYNA

Pakuotės Dydis: L18.5*W9.5*H8.5cm

Savybės:

Šviesos barjeras dizaino.Su 7-colių jutiklinis ekranas, jis gali būti taikomas daugelyje mobiliųjų telefonų (rekomenduojama įdiegti mobilieji telefonai mažiau nei 6.4 cm).

Turima keturių spalvų, kad maišelis ir automobilių, atrodo daugiau gražus.

Trijų taškų fiksuota, kad maišelis daugiau įmonė.

Mobiliojo telefono maišelis gali būti papuoštas automobilis, įrankiai, kortelės, rinkiniai, mobiliųjų telefonų ir kitų jojimo smulkių daiktų.

Pakuotėje Yra:

1 * Dviračių Telefono Krepšys

Pastaba:

1.Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Modelio Numeris Dviračio Vairo Krepšys
Sertifikavimo dviračio krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Polyster
Funkcija Rainproof

Panašūs produktai