Super Kegel Exerciser šlapimo Pūslės Kontrolės Įrenginys, skirtas Dubens Raumenų, Dubens Korekcija Gražių Sėdmenų Kultūrizmo Exerciser

€7.45

-43%

€13.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plieno cinkavimas, 1635 metais remo, langelį šuolis, musculation homme, kegel treneris, kegel pratimai, grindų dubens, rc remo, dubens massager "bluetooth", sporto salė ryklys tinka.

Patarimai: Mobilusis telefonas terminalo pirkti yra labiau palankios!Pridėti į Krepšelį ir įstoti į pageidavimų sąrašą, mes atsiųsime jums daugiau kuponus!pastaba: 1) Prieš pateikiant užsakymą, palyginti jūsų duomenys dydžio su gaminio detalių dydis, ir leisti kelių centimetrų skirtumas dėl vadovo matavimai. 2) Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo specialistai.Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo tikros spalvos dėl apšvietimo ar jūsų žiūrėjimo ekrane.

1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Paprastai, mes galime užbaigti mokėjimo per dvi darbo dienas ir bus neviršija pažadėjo septynių dienų pristatymo laiką. 2. Pristatymo laikas daugelyje šalių yra maždaug 15-60 darbo dienų, bet kai kurios siuntos gali vėluoti dėl netinkamo vežėjas, muitinės vėlavimų, importo tarifai, nacionalinės klientų politika arba bet kokios kitos aplinkybės, po mūsų kontrolės.Mes išplėsti pristatymo laiką ir prašyti atleidimo. 3. Rusijos klientams, prašome prisiminti, kad pateikti mums savo vardą ir pavardę.Jei jūsų paketas negali būti pristatytas teisingai, mes negali prisiimti nuostolių. 4. Aprašykite savo reikalavimus, tokius kaip spalva, pakuotės, dydis ir kt. 5. Dirbame nuo pirmadienio iki šeštadienio.Jei nėra atsakymo savaitgalį, prašome suprasti.Ačiū. 6. Mes siekiame 100% teigiamų atsiliepimų ir tikiuosi, kad jums duoti mums 5 žvaigždučių paramos.

dėkojame už jūsų parama

Funkcija GINKLAI
spalva Balta+rožinė, balta+šviesiai violetinės, baltos spalvos+šviesiai žalia, balta+pilka
Tinka sporto sėdmenų naudotis
Prekės Pavadinimas OLOEY
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1
Tinka scena Treniruoklių salė, outdoo
Mokymo Režimas Kita
Pavadinimas Sėdmenų Naudotis Prietaisu
Medžiaga PP
Kategorijos Jogos asistentas

Panašūs produktai