Aukštos kokybės prabangūs Nėriniai Undinė Vestuvių suknelė nuotakos nuimamas vestuvių suknelė odos spalva net ilgomis rankovėmis šviesos свадебное платье

€115.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė wed, vien nuimamas vestuvinė suknelė, quinceanera suknelę, wed suknelė 2020 m., paplūdimio stiliaus vestuvinė suknelė, ruda suknelė moterims, vestuvių suknelė undinė, nuotakos jumpsuit, pynimas vestuvių suknelė, fėja, moteris.

Pirkėjo Pranešimą:

1. Mes nekilnojamasis gamyklos parduotuvė.Mes teikiame produktai aukštos kokybės ir žemos kainos.Mes teikiame pritaikymas dydis, spalva ir stilius 2. Gamybos ciklas yra 5-7 dienų, todėl, jei galite pateikti užsakymą mūsų gamybos pradžios.Siekiant išvengti nuostolių, pardavėjas, prašome grąžinti ne bus. 3. Dėl gamybos, produkto klaida yra 1-3cm, kuri neturi įtakos naudojimas. 4. Spalvos vestuvinė suknelė gali sukelti šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos, ekrano spalvų skirtumas ir kitų problemų, kurios neturės įtakos vartojimui.Jei jums rūpi spalvų skirtumas, prašome užsakymą kruopščiai.

Dydžių Lentelė:

Grįžti ir Politikos

Jei norite grąžinti prekes, prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant prekes.Jei jums nereikia susisiekti su mumis, mes atsisakyti grąžinti prekes.Prašome nurodyti priežastis, grąžinimo.Individualų produktų ne paramos grąžinimo.

Pristatymas

Europos ir Amerikos šalys paprastai reikia 7 iki 21 darbo dienų jūrų transportu.Dauguma prekių bus pristatyti per dvi savaites, ir kai kurių dalykų, nepriklausančių nuo mūsų valios (pvz., blogas oras, politikos veiksniai) bus atidėtas.Kitose šalyse ir regionuose, paprastai reikia 30-60 dienų.Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokias problemas.

Rankovės Stilius Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Iškirpte O-Kaklo
Mados Elementas Iliuzija
Siluetas Mermaid/Trimitas
Modelio Numeris hs006
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Prekės Pavadinimas JSLYHS
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Traukinys Nuimamas Traukinys
Nėščioms Moterims, Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Atgal Dizainu užtrauktukas
Built-in Liemenėlė Taip
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Nėriniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Talėja Natūralus

Panašūs produktai