Helovinas Moliūgų Šviesos Eilutės Lauko LED Girliandą Žibintas 3D Namų Pasakų Žibintai Šalis Dekoro Kambarį Kiemo baterijomis

€4.31

-14%

€5.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: su baterijomis, styginių žibintai, didmeninė, su baterijomis, 1 eilutė žibintai, akumuliatorius eksploatuojamas šviesos sekas, su baterijomis, dekoratyvinis string žibintai, su baterijomis, styginių žibintai violetinė, su baterijomis, drugelis string žibintai, baterija maitinamo led string žibintai urmu, aišku, baterijomis, styginių žibintai, akumuliatorius eksploatuojamas šviesos luminaria, akumuliatorius eksploatuojamas šviesos votive.

Specifikacija:

1.Spalvos, šviesa:Šilta balta šviesa/balta šviesa.

2.Paketas apima:1 šviesos eilutę be baterijų.

3. Dydis: 3 x 3.8CM,B 6.1X5.2CM,C 7.8X5CM

**Skirtumas tarp Baterija, USB, Plug and Remote Control** 1.AA baterija: gali būti įjungtas, išjungtas, mirksi

2.USB: Jis gali būti prijungtas prie USB, maitinimo ir šviesą tiesiogiai, be kitų funkcijų

3.ES Kištukas: Jūs galite prijungti ES energijos tiekimo. 3M ES Kištukas turi paprastą kontrolierius, kuris gali padaryti apšvietimas, išnyks ir kt.Į 6M ES Plug neturi duomenų valdytojas ir gali būti tiesiogiai dega.

4.Nuotolinio valdymo šviesos eilutę maitina AA tipo baterijos, ir nuotolinio valdymo maitina mygtuką baterijas.Mes suteikti ir įdiegti mygtuką baterijas jūs, bet mes ne siųsti AA tipo baterijos.Nuotolinio valdymo pultu galima reguliuoti ryškumą ir pasirinkti turtingas šviesos režimai: bangos,eilės,slo glo,vejasi,lėtai išnyks,šmėžavimas,pastovus d. ir kt.

Reikia žinoti:

1.Dėl skirtumą tarp ekrano ir šviesos, tikroji spalva ir paveikslėlis produktas gali šiek tiek skirtis.Tikrasis spalva produktas turi viršenybę. 2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimą per 24 valandas!

Atsparus vandeniui No
Proga Helovinas/Šalis/Atostogų
Modelio Numeris Moliūgų Šviesos Eilutę
Įtampa 3V
Maitinimo Šaltinis Baterija/USB/EU Plug
Jis gali būti Pritaikytas Taip
Naudojimo scenarijai Miegamasis / Svetainė / Salonas / Baras / Restoranas / Prekybos Centras
Kilmės KN(Kilmės)
Formos moliūgų
Ilgis 1.5m/3m/4.5m/6m/7.5m/10m
LED Kiekis 10LED/20LED/30LED/40LED/50LED/100LED
Baterijos Tipas AA
Prekės Pavadinimas QYJSD

Panašūs produktai