Spalvotų Modernaus Stiliaus, Automatinė Laistymo Vazonas Vidaus Ir Lauko Kabinti Automatinis Siurbimo Wateri Vazonas Su Kabliu

€6.31

-30%

€9.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, augalų stendas, jardin, augalų puodą, puodą, bonsai puodą keramikos žalia, puošnios kabinti krepšelio, sodo krepšys, Sodinamoji, z900.

Produkto Aprašymas: Pavadinimas: Savęs Laistyti Augalų Puodą

Spalvos: Žalia,Balta

Medžiaga: PP Plastiko

Vandens tūris: 0.6 L

Dirvožemio tūris: 1.6 L

Naudojimo Sąlyga: Kabo

Naudojami Su: Gėlių/Augalų Žalia

⭐️Šis vazonas pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko ir patvarus.

⭐️Vazonas priima pirma savęs laistymo dizainas.Vidinis katilas yra padengta medvilnės virvė, reikia tik įpilti vandens į puodą.Jis gali sugerti pakankamai vandens augalų,kuris gali būti saugomas iki 5-7 dienų metu.

⭐️Tinka bet kokiai progai.Pavyzdžiui, namo baldų, biurų, namų, sodo priežiūros, viešbučio centrai ir kt.Produkto Vaizdai Apie Laivybos ♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(www.adeira.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.Patarimai: Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote.Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Dydis 20cm*13.6cm
Modelio Numeris HY-05090
Plastiko Tipas PP
Naudojimo Sąlygos Desktop
spalva Balta , Žalia,Violetinė
Apdailos Nedengti
Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus
Tipas Kabantys Krepšiai

Panašūs produktai