RC Plokštumos, pjovimas Lazeriu Balsa Medienos Lėktuvo Rinkinys Naujas YAK54 Rėmas be Viršelio Modelio Kūrimo Rinkinį

€11.85

-4%

€12.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc, rc sunkvežimių, rc dujų lėktuvai, anglies drone rėmelį, plaustas medienos, saulės lėktuvo modelį, airplan rc, lėktuvo balsa rinkinys, airplan, balsa rinkinys.

Specifikacija: Pagrindinės Specifikacijos YAK54 RC Lėktuvo Rinkinys Rėmo, be Dangtelio: sparnų Mojis: 1020mm Ilgis: 920mm Rinkinio Svoris: 350g ·Siūlomos Prop:9-10inch ·Siūlomos Variklis:2216 KV920 arba 2.5 cc nitro ·Siūlomos 20A ESC 3 ·Siūlomos Servo 9g servo*4 ·Siūlomos BATT:3S 1500~2200mah ·Siūlomos Radijas>=4CH

Kadangi tai yra "PASIDARYK pats" RC Hobis Plokštumoje, nėra daug aprašymas.Pls tiesiog peržiūrėti žemiau nuotrauką, ir įsivaizduoti, kaip jūs norėtumėte būti, ir vykdyti savo planą!Tai yra didžiausia įdomus Aeromodellers, nes jūs esate desinger, meistras taip pat skrydžio testeris sau!Jūs turėsite daug džiaugsmo, didelį jausmą pasiekimas!

Ir pls dėmesį, kad šis "PASIDARYK pats" Rinkinys yra tik medienos rėmo, be dangtelio, jums reikia nusipirkti dangtelis, maitinimo sistema(15c Nitro Variklis ar Elektros Variklis), kontrolės sistema(Radijo Kontrolės, Actuators, Greičio Reguliatorius ir kt.) ir atitinkamų mažų dalių(Push Juostos, Vyriai, lankstai, Clevis, iškrovimo pavaroms ir pan.) jį baigti.

Svarbus Pranešimas Visiems Klientams:

1. Klijai yra draudžiama būti gabenami Oru, taigi, mes negali būti klijų pakuotės, bet daugiau.Prašome nusipirkti klijų nuo jūsų vietos hobis parduotuvė.Ačiū!

2. Mieli Klientai, prašome mums malonę sekti savo užsakymo būseną siunta, taip, kad galite gauti užsakymo metu.

4. Kartais, Po Svetainę, rodo statusas " Pristatyti ", o iš tikrųjų prekes į jūsų artimiausią vietos post office .Jei matote šį, kreipkitės į vietinį pašto skyrių gauti prekes asap.Kitu atveju, prekių, gali būti prarasta.Tai atsitinka su EMS, Epacket, ir Oro Pašto, visų pašto paslaugų. :-(

4. Jei post office prarado savo sklypo, prašome kreiptis post office kompensuoti .Mes stengiamės jums padėti.Galime išsiųsti jums laivybos dokumentas, kuris prooves, kad jūs teisingai recepient.

5. Dėl krovinio vėlavimo, kreipkitės į mus išplėsti dienos jums .Tačiau prašome mums malonę negali pradėti ginčo tiesiogiai .Pristatymas per Pašto paslauga yra už mūsų kontrolės, bet mes stengiamės padėti jums gauti prekes asap.

Labai ačiū!

Su gaubtas baldakimu LG.Ji apima medienos dalys, plastiko gaubtas, baldakimu, važiuoklė, ir varžtas.

Amžius > 14 metų
Modelio Numeris Yak54
Matmenys Sparnų--1020mm
Įkrovimo Laikas 4-5hours
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Nuotolinio Valdymo Atstumas 500 m
Garantija N/A
Valdytojas Režimas MODE2
Valdiklis Baterijos AA
Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Įspėjimas Tai ne Žaislas
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Prekės Pavadinimas Nekilnojamojo vanagas
Valstybės Surinkimo Surinktas Rinkinys
Aerofotografija No
Įkrovimo Įtampa 12V
Sparnų ilgis 1020mm
Tipas Lėktuvas
Skrydžio Laikas Nuo 15 iki 30 minučių
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Medžiaga Mediena
Ilgis 920mm
Žvakės Tipas t plug
Paketas Apima Originali Dėžutė
Rinkinio svoris 350g

Panašūs produktai