Naujas NanoVNA-F Vektoriaus Tinklo Analizatorius VNA Antenos Analizatorius 50K-1,5 GHz su 4.3" IPS Ekranas Metalo Atveju

€64.98

-27%

€89.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nanovna, antenos hf, atveju tzt, nano vna vektoriaus tinklo analizatorius, nanovna f v2, antenos analyz, vna, lcd 18 tzt, tzt europos sąjungos oficialusis, nanovna h.

Dėkojame už jūsų susidomėjimą Nešiojamą Geigerio Skaitiklis, Radiacijos Detektorius Geigerio Skaitiklis su Skaitmeniniu Ekranu X γ β Spinduliai

Aprašymas:

NanoVNA-F Mini Vektoriaus Tinklo Analizatorius-tai produktas, paremtas Atviro kodo Projektas NanoVNA (https://ttrf.tk/kit/nanovna/).RUSIJOS dalis yra suderinamas su originaliu (NanoVNA-F naudoja harmonikų skleisti matavimo dažnis 1.5 GHz).

NanoVNA-F matavimo diapazonas yra 50k-1,5 GHz.Harmonikų skleisti matavimo dažnių išėjimo signalas į laikrodį chip SI5351 yra 1500MHz.Ne 600M-1 ghz, dinaminio S11 yra 40dB (stovi banga santykis yra mažesnis nei 1.02).Tuo pačiu metu, metalinis skydas yra skirtas RUSIJOS front-end, kad dinaminį diapazoną S21, yra geriau, nei 60dB visoje dažnių juostoje.

Techninės Įrangos Savybes Ir Patobulinimų:

1. 4.3 colių IPS TFT LCD ekraną su didesne peržiūrėti kampo ir gali būti aiškiai matyti didelę lauko šviesos.

2. Didelė talpa 5000mAh.Ilgiau veikiant budėjimo režimu, laiko ir USB plėtros sąsajos.Paprastai, ji gali būti naudojama kaip maitinimo banko, kai priemonė yra nenaudojama.

3. Aukštos srovės 2A mokestis IC daro įkrovimo laikas trumpesnis.

4. Didesnių ir geresnių veiklos nykščio rato.

5. Kad maitinimo jungiklis patogiau dirbti.

6. Parama Kinų ir anglų meniu perjungimas.

7. Atnaujinti vartotojo programos virtualiu U disko.

8. Standartiniai aliuminio korpuso apsaugoti SMA jungtis ir sumažinti trukdžių išorinių elektromagnetinių bangų prietaisą.

9. Atviro kodo programinė įranga github.com/flyoob/NanoVNA-F.

10. Jūs galite išbandyti stovi banga ir varžos anteną, ir jūs taip pat galite derinti įterpties nuostoliai, izoliacija, ir nuolatinis banga duplexer, filtras, ir išbandyti slopinimas, sutrumpinti veiksnys, ir etapas, kabelinė.Taip pat galite išbandyti stiprinimo antenos stiprintuvo, ir jis gali būti naudojamas kaip dažnio matuoklis.

Pagrindinės Veiklos:

- Matmenys: 14 x 7,5 x 2 cm (ilgis x plotis x aukštis)

- Matavimo Dažnis: 50kHz ~ 1500MHz

- RF Išėjimas: - 13 dbm (maksimalus - 9 dbm)

- Dažnio Tikslumas:

Pakuotė:

- 1 x Pagrindinis įrenginys

- 2 x SMA-JJ RG316 Kabeliai 20cm

- 1 x 50Ω Standartinės Apkrovos

- 1 x Atviros Grandinės Kalibravimo Dalis

- 1 x Trumpojo Jungimo Kalibravimo Dalis

- 1 x SMA-F Dukart Praeiti Jungtis (Mot.)

- 1 x SMA Jungtis Alkūnė Moterų ir Vyrų

- 1 x Type-C Duomenų Kabelis

Dėmesio:

- TX prievadą ir RX uostas negali įvesties daugiau nei 0dbm galia (1 mw).Jeigu viršija, tai bus perdegti.

- NanoVNA-F yra su standartiniu SMA female jungtis.

- Su įtraukti kalibravimo dalys, priemonės, gali gauti gerų matavimo rezultatai po kalibravimo.Produktai buvo kalibruotas visą juostą iki gimdymo ir duomenys yra saugomi parametras 0. Jei jums reikia keisti matavimo sąlygos, pavyzdžiui, pridedant pleistras laido arba pakeisti dažnių diapazone, jums reikia iš naujo kalibruoti ir saugoti parametrus 0-4. Visi parametrai gali būti panaikintos per atgalinio ryšio funkcija.

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TZT

Panašūs produktai