Keyless USB pirštų Atspaudų Smart Lock Spynos Thumbprint Durų Spynos Nešiojamų Anti-Theft pirštų Atspaudų Lock Maišą Stalčių Lagaminas

€14.78

-30%

€21.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smart lagaminas, spynos usb, pirštų atspaudų užraktas vandeniui, finger print spynos, biuro arbatinukas, apie lagaminą varantys, smart lagaminą kelionei, lagaminas su rankena, Pirštų atspaudų, plastikinių langų.

Pirštų atspaudų Spynos, sporto Salė Spyna, Sandėliukas, Sporto, Mokyklos ir Darbuotojų Persirengimo, Lauko, Tvora, Hasp ir Saugojimo - Visi Oro Metalo ir Plieno (NE app, JOKS klavišas, NE "bluetooth", be slaptažodžio)

Savybės: *Platus Pritaikymas: puikiai naudojamas durys, spintos, dviračiai, kuprinės, saugojimo spintelės ir kt. *Paprastas valdymas: nereikia jokių įrankių, galite pridėti ar pašalinti pirštų atspaudus, lengvai taip, instrukcijos, vartotojo vadovas. *10 Grupių Pirštų: spynos palaiko iki 10 pirštų atspaudai įrašymo(parama du administratoriai).Techniniai duomenys: 1.Medžiagos: cinko lydinys 2.Darbinė įtampa: 3.0-4.2 V

3.Lock svoris ir Dydis:90g,7.6*4.6*1.3(cm)

4.Pirštų atspaudų jutiklis apimtis: 72*64MM

5.Atrakinti greitis: per 1 sekundę

6.darbo laikas: per metus galios Mokestis

7.LED lemputė: trijų spalvų šviesos: raudona / mėlyna / žalia

8.Baterija: 3.7 V ličio statyti baterija

9.Darbinė temperatūra: -10~+40 laipsnių Celsijaus

10.Pirštų atspaudų talpa: užregistruota 10 kartų ir išsaugoti 10 grupių

Aukštųjų Technologijų lustas

Naudojant " high-tech žetonų, pirštų atspaudų tvarkymo greičiau, atrakinimas yra patogiau, ir jūsų namų saugumą.

10 pirštų atspaudų saugojimas

Įrašo 10times ir sutaupykite 10 grupių,gali naudoti visa šeima.

1s atrakinti

360° savavališkai kampas biometricrecognition, įvadinis kursas ≤1s

Išsamios Instrukcijos:

(1) Pridėti pirštų atspaudų pirmą kartą (Valdytojo): : Paspauskite SET mygtuką maždaug 5 sekundes, pirmą mėlyna šviesa yra trumpas, paskui žalia lemputė mirksi ir tada spaudai.Bus norite nustatyti Pirštai dedami centre pirštų prisilietimu.Jei duomenys yra sėkmingai renkami, mėlyna lemputė pradės mirksėti rodo, kad duomenys gali būti registruojami.Jei jis nėra įrašytas arba nepavyko, tai pradės mirksėti raudona lemputė priminti surinkimo negalioja.Po sėkmingo įsigijimo, po 10 papildymai, žalia lemputė, nurodanti, kad pirštų atspaudų yra pridėta.Žalia lemputė mirksi, per visą procesą patekti į " pirštų atspaudų (nurodant, kad tai yra pirštų atspaudų įrašas statusas), bet šviesos iš kelių spalvų nėra apšviesti tuo pačiu metu.Piršto, kad paliečia slėgio reikalauja kelių kampų surinkti, kuri yra naudinga plėsti duomenų bazę, ir yra naudinga jautrumas sprendimas.

(2) Pridėti valstybių pirštų atspaudų: pridėti pirštų, kai jau yra pirštų atspaudų: paspauskite set up mygtuką maždaug 5 sekundes, mėlyna lemputė trumpuoju vieną kartą ir tada paleisti, mėlyna lemputė yra ilgas, tada įvesti administratoriaus (du administratoriai), Bet vienas iš pirštų (tai yra, pirmojo ir antrojo pirštų atspaudų rinkinys), kai įvesties administratoriaus pirštų atspaudų yra teisinga, lemputė pasikeičia iš mėlynos iki žalios ir mirksi.Pakartoti pirmasis žingsnis siekiant užbaigti pirštų atspaudų.

(3) Ištrinti visus pirštų atspaudus: bet kuriuo režimu, paspauskite setup mygtuką apie 10 sekundžių, mėlyna šviesa yra apie 2 kartus ir tada paleisti, raudonos šviesos yra, ir administratorius liečia pirštų atspaudų (bet vienas du administratoriai).Pirmyn, jei pirštų atspaudų atpažinimas yra normalu, žalia lemputė šviečia ir visus pirštų atspaudus, yra ištrinti.

(4) Blokavimas: iš Karto po to, kai paspausite užrakto pluošto apie 1 sekundę atrakinta narėje, jis yra užrakintas iš karto.

(5) Atrakinti: užrakintoje valstybės, įvesties pirštų atspaudai.Jei pirštų atspaudų yra teisinga, užraktas šviesos bus automatiškai pop-up ir atrakinti.Jei pirštų atspaudų, yra teisinga, žalia šviesa yra trumpas; Jei pirštų atspaudų yra neteisingas, raudona šviesa yra trumpas.

(6) Žemos įtampos: Kai įtampa yra lygi arba mažesnė nei 3,5 V, raudonas indikatorius ims mirksėti 15 sekundžių, jei ji yra visada mažos galios, kiekvieną minutę, praneša Policijos kartą.

(7) Mokestis: raudona ir žalia lemputės mirksi pakaitomis per įkrovimo procesą.

Patarimai, kaip pirštų atspaudų įrašymas:

1.Pabandykite palieskite jutiklio kitu kampu, kai užrakto įrašus jūsų pirštų užtikrinti, kad ji gali atpažinti ir darbo metu.

2. Atlikite veiksmus griežtai įrašyti jūsų pirštų įsitikinkite, kad šis procesas gali būti atliekamas lengvai.

Pakuotė:

1* Pirštų Atspaudų Užraktas

1* USB Įkrovimo Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Atrakinti Būdas pirštų atspaudų touch vietoj skaitmeninio spynos
darbinė temperatūra -10~+40 laipsnių Cel
Naudojimas durų/rankinės/spinta/bagažo safty spynos
Darbinė Įtampa 3.0-4.2 V
spalva Sidabrinė/Juoda
Produkto pavadinimas pirštų atspaudų smart spynos
LED Šviesos Spalva raudona / mėlyna
Tarnavimo Laikas 1 Metai
Medžiaga cinko lydinio metalo spynos
Pirštų atspaudų talpa įrašyti 10 kartų ir išsaugoti 10 vienetų
Prekės Pavadinimas QiChow
Baterija 3,7 V Ličio baterija
Rankenos Kryptį Kairėje Traukti
Įkrovimo Būdas USB Įkrovimas

Panašūs produktai