Youpin Yijie Mini Šepetys Mop Śmietniczka Sweeper Darbalaukio Valyti Mažas Valymo Šepetėlis Priemones, Skirtas Namų Ir Biuro Valymo

€7.01

-22%

€9.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: protingo namo dalykėlių mi, namų, 1c xiaomi, mijia, yiji, Youpin, yijie nuotrauka, mašina valyti, rankinis sweeper, dekoro namai.

Originalus Youpin Yijie Mini Šepetys Mop Śmietniczka Sweeper Darbalaukio Valyti Mažas Valymo Šepetėlis Įrankiai, Namų Ruoša Namų

Aprašymas :

Youpin YIJIE Mini Šepetys Mop Śmietniczka Sweeper Darbalaukio Valyti Mažas Valymo Šepetėlis Įrankiai, namų ruoša Namų

- Staliniai, lovos, spintos, ir vietose, kur kasdien bendrauti yra dažnas, sukauptos dulkės gali lengvai žalą mūsų sveikatai, reguliariai valyti yra daugiau ramybę.YIJIE rankoje šluota ir cimbolai derinys, specialiai sukurtas dulkių valymas baldai, kompaktiškas ir patvarus, negadina artefaktus.

- Bauda PET gijos glaudžiai išdėstyti tankis yra pakankamai didelis, kad stovėti vertikaliai, kad kontaktų sritis yra didelis, likutis yra mažesnis, ir dulkių valymo efektyvumui gerinti.Teptukas turi gerą lankstumą, nėra lengva, deformuoti, ir yra tvirtas ir nepūkuotu.

- Burnos yra pagamintas iš aukštos kokybės minkštos gumos juostelės, kurios gali būti glaudžiai prie darbastalio, esant 0°, kai naudojamas.Tai yra vientisos, ir nėra nuotėkio pelenai, kuris yra geriau suderinta su švarios dulkių surinkimas.

- Kibirą turi pagilino įgaubtas dizainas, ir išorinis bumbulas gali geriau lock dulkių, kad yra valomas ir išvengti antrinės taršos, taip, kad nebūtų pabloginti valymo darbai.

- Į Śmietniczka rankena turi žiedinio kortelės lizdas ant galvos.Kai nenaudojamas, rankena šepetys gali būti tiesiogiai prispaustas kortelės lizdą ir sustabdė sandėliavimui.Tai patogu ir taupo.

- Kampas šepečio rankena sklandžiai lenktas, ergonomiškas, patogus laikyti, ir valymo dulkių lengviau

Specifikacija :

Prekės YIJIE Modelis YZ-02 Medžiaga PP+TPR Spalva Balta Svoris 250g Dydis 30 cm x 18.2 cm x 10 cm / 76.2" x 46.23" x 25,4"

Komplektą Sudaro :

1 x Śmietniczka

1 x Valymo Šepetėlis

Savybės Saulės
Masto 1
Modelio Numeris Youpin Yijie Mini Šepetys Mop Śmietniczka
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Valdymo Kanalai 7 Kanalai
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Gyro Yijie Mini Šepetys Mop Śmietniczka
Maksimalus Greitis Śmietniczka Sweeper

Panašūs produktai