Konke Protingo Namo Durų, Langų Jutiklis Atviro Protokolo Nuotolinio Valdymo Signalą, Durų Jutiklio Apsaugos ZigBee 3.0

€21.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti zigbee, jutiklis zigbee, hub tuya wifi, aqara smart home prietaisas, aqara durų, zncz04lm, ir mi namuose, tuya zigbee, aqara, hub zigbee.

Pastabos: Šis prietaisas turi sutapti su Konke daugiafunkcinis vartai(HUB) naudoti ZigBee 3.0 yra atviras protokolas, bet palaiko tik sujungimo 3.0 įrenginiai.Jei jūsų vartai yra 1.2, ji negalės sujungti.Tai ne problema, su mūsų įranga.Prašome patvirtinkite, kad jūsų įranga yra 3.0. Gerbiami pirkėjas, jeigu nenorite gauti prekes arba prietaisas negali būti naudojamas, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinamosios išmokos.Mes garantuojame qual ją iš mūsų prekių.Jei jūs negalite jų naudoti, galite prašyti grąžinti pinigus.

Aprašymas:

Su Konke smart durų, langų jutiklis gali aptikti atidaryti ir uždaryti duris ir langą,tada nusiųsti pranešimą į savo telefoną per APP.Derinimas su kitais Konke išmaniųjų prietaisų, tokių kaip vartai, nuotolinis valdymas, smart lemputė ir kt.šis jutiklis gali padėti jums sukurti protingas kontrolės namuose.

Savybės:

• Inicijuoti ir signalas: jis bus lengvas ir žiedas, kai kas nors atidaro duris, šviesos, automatiškai bus įjungti, kai kas nors stumti duris

• Toli nuo namų režimas: Jei kažkas įsibrovė į varpas skambės ir IP kamera ( neįtraukta ) imsis video

• Sumanieji jutikliai: atidaryti langą, leisti šviežią orą į kambarį

• Mini pocket dydis, lengva įdiegti

ATSILIEPIMAI

Jūsų atsiliepimus, tai labai daug mums, o taip pat į kitus pirkėjas, kaip jūs.

A:Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, 5stars atsiliepimai bus labai appriciated.

B:Jei nieko nesate saticfied, pls pabandykite palikti pranešimą arba eamil mums prieš lapais neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės, kad būtų išspręsta problema su geriausias sprendimas.Ačiū.

Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas KONKE
App Smart K
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai