3/6/9Pcs 3" Atvartu, Šlifavimo Diskai, Tipo R Roloc Sriegiu Twist Lock Šlifavimo Diskai 40 60 80Grit Už Mirti Malūnėlis Elektros audra

€7.00

-30%

€10.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaip 14mm grąžtas, oro šlifuoklis roloc, diskoteka atvartu, gręžimo pagaląsti, 50mm roloc, 40 smėlis, vilnos roloc 3, tungfull, rašalo pagalvėlę 3, elektrinis šlifuoklis filialas.

Savybės: Atvartu diskai yra pagaminti iš aliuminio oksidas/keraminės korundas, skirta didelio greičio šlifavimo ir sunkiųjų šalinimo, teikiant greitas ir ilgalaikis supjaustyti.Aliuminio oksidas/keraminės korundas atvartu diskas yra didelis našumas: patvarūs, atsparūs karščiui, drėgmei, atsparus smūgiams, anti-static ir anti-užsikimšimo.Sutapo, šlifavimo juostos pasiūlyti daugiau efektyvi šlifavimo poveikį ir ilgesnį tarnavimo laiką nei įprastinės fiber diskai.Puikus šlifavimo, akcijų šalinimo, beveling, suvirinimo maišymui, šerpetų pašalinimas/deflashing, rūdžių šalinimas, maišymas, valymas ir apdailos darbai.Skirtas naudoti su kampo šlifavimo.Techniniai duomenys: Dydis: 80 mm ( 3 ") Cilindro skersmuo: 2 mm Spalva: kermesinus,ryškiai raudona,žalia Medžiaga: Aliuminio Oksidas,keramikos korundas Storis: kaip 14mm Smėlis: 40/60 Pak. Yra: Smėlis 40 žalia aliuminio oksido atvartu disko Smėlis 60 raudonos keramikos korundas atvartu disko Smėlis 60 Rudos aliuminio oksido atvartu diskas ( Kas derinys priklauso nuo jūsų pasirinkimo )

Apie Mokėjimas 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.Apie siuntos: 1. Mes atsiųsime užsakymo per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) 2. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų negali būti guaranted jav, dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali paveikti efektyvumą savo priėmimams.Atkreipkite dėmesį, kad visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį bus jūsų nemokamai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra puiki parama mums.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome nedvejodami palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Svarbi Pastaba: Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Prekės Pavadinimas SI FANG
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris fpj0000350-52A
Tipas Šlifavimo Diskas

Panašūs produktai