500/1000 Vnt Šokolado Popierinių Keksiukų Cupcake Liner Kepimo Puodeliai Tortas Stovi Dekoravimo Šalis Vestuvių Keksiukai Atvejais

€4.65

-20%

€5.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: savininkas tortas stovi vestuvių, pyragas taurės popieriaus, 0 kepimo, tortas dekoro priemonė, pelėsis už reposteria ir konditerijos, cupcake popieriaus cupful, medaus muilas, tortas dizaino įrankis, Amatų Popieriaus, cupcak topper.

Savybės:

Medžiaga: Popierius

Spalva: Balta, Raudona, Rožinė, Geltona, Ruda

Dydis: ( Burnos x Dugnas x Aukštis )

S: 4.3x2.1x2.5cm (1000 vnt tinka Šokoladas )

M: 5.3x3.5x2.5cm

L: 6.5x4.5x3cm

XL: 7.5x5x3.5cm

Pastaba:

1. Popieriaus puodeliai gali būti išspaudimo deformacijos tranzitu,tačiau neturi įtakos rezultatams.

2. Nes jis yra gaminami rankomis, kad ir ranka skaičiuoti, šiek tiek skiriasi detalės, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Pakuotė:

1x 1000 vnt. mažo dydžio popieriaus atveju

arba 1x 500 vnt. už M/L/XL dydžio popieriaus atveju

Pristatymo laikas Pastaba:

Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

Nes tai yra daugiašalių prekybos, transporto sukelti nepatogumų yra už mūsų kontrolės, mes garantuojame jums bus ne turėti bet prarado.

Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis,Mes išspręsti šią problemą.

Joks Ginčas, prašome: Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų, palaikom gerus verslo santykius.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adr ess TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir& nbsp;jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas ir exclud es savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą, ir ;susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų,&nb sp;grąžinti ją nuo gavimo datos.Jei prekė yra jums r turėjimas daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.Kita e yra NE IŠIMTIS!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir&n bsp;jūs TURITE PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečių& nbsp;priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs& nbsp;prekės originaliu sąlyga ir pakuotės su ll komponentai ir priedai įtraukti PO to, kai ABI Pirkėjo ir Pardavėjo& nbsp;atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, jūs galite pasirinkti&n bsp;turime pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų,& nbsp; (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai ateiti& nbsp;su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per w arranty laikotarpį (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti,& nbsp;kas defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis,&nbs p;PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, todėl&nb sp;kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome, abo ut juos!

Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Pyragas Įrankiai Tipas Stovi
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas MFHXXX
Sertifikavimo CE / ES
Modelio Numeris KW255
Medžiaga Popierius
Funkcija Vienkartiniai

Panašūs produktai