110dB USB Įkrovimo Belaidžio Anti-Theft Vibracijos, Motociklų Nuoma, Dviračių Saugumo Užraktas Signalizacija su Nuotolinio Valdymo Įrankiai

€14.12

-54%

€31.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų spynos, profesional sulankstomas dviratis užraktas, vertikalus dviratį spintelę, signalizacijos dviračių užraktas, motociklo užraktas signalizacija, motociklų apsaugos sistemos, 2way moto signalizacija, signalizacijos dviratį, dviračio spyna, automatinio klaviatūros užrakinimo.

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Savybės:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis: 15.4*4.3*10.3

Reguliuojamas jautrumas

Įkrovimas: USB

Taikymo sritis: dviračiai, elektriniai automobiliai, motociklai ir kitos šeimos automobilių, namų saugumo durys, ir langai, ir t.t.

Savybės:

1. USB įkrovimo belaidžio nuotolinio valdymo dviračio užraktas, baterija 2-3 valandas, budėjimo 30 dienų, įprastam naudojimui-15 dienų, ilgas darbo laikas, visada saugumui užtikrinti dviračių.

2,110 dB garsiakalbio, galite išgirsti jo balsą iš tolo, ji yra lengva pritraukti dėmesį.

3. Smart nuotolinio valdymo pultas, mažų ir nešiojamų, galima pakabinti ant klavišo su jumis nesijaudinkite, vyksta, pagrindinis, kai esate toli nuo nuotolinio valdymo pultelio, jums nereikia stovėti automobilių.

4. USB įkrovimo belaidžio nuotolinio valdymo dviračių spyna yra paprasta ir lengva įdiegti, be sudėtingų operacijų ar APP užraktas, tiesiog paspauskite pirštu atrakinti dviračių, kurios yra patogu naudoti žiemą.

5. Šis produktas yra ne tik tinka dviračių, bet ir kitų daiktų, kad jums reikia užrakinti.Jis gali tapti jūsų nuosavybės labai gerai.

Kokybės pirma, suteikti geriausią aptarnavimą.Klientai yra mūsų draugai.

Stilingas dizainas, 100% brand new ir aukštos kokybės!

Pastaba:

1. Nuotraukų, prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas

2. Dėl vadovo matavimo, dydis gali būti skirtingas

Pakuotė:

1pcs įspėjimo

1pcs nuotolinio valdymo

1 rinkinys montavimo įrankiai

1 vnt USB įkrovimo kabelis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Geležies

Panašūs produktai