Oroginal baterija BL264 Baterija Lenovo Vibe C2 Galia Lenovo Vibe C2 Galia BL264 Baterijų Bateria

€9.15

-5%

€9.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėjų vyrų apatiniai, baterija lenovo s1, baterija lenovo s850, micro thong apatiniai, baterija lenovo, nėrinių diržas, gėjų apatiniai, baterija lenovo vibe, baterija lenovo telefono, Lenovo.

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.adeira.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš "Lenovo" mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Kas yra sklype?

1 baterija

1 100% Originalus Lenovo bateriją ir realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Mes siūlome originalų kokybės ir 1 metų garantija, Jei nesate patenkintas nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!

Svarbu:Naujos Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

Eikite o d a S ervice

Pristatymas detales: 1.Prašome patvirtinti savo adresą atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime jums produktų iš karto po apmokėjimo gavimo.(mes išsiųsti elementai per 1-2 dienas(darbo dienas,o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma)

2.Ten bus numatytasis pristatymo būdas, kai patvirtinsite užsakymą .Aš tems bus atsiųsta Bpost ,Turkija Paštu ,PostNL,CDEK ar kt.Prekės yra vežamos iš kinijos , pasiekti dauguma šalių per 20-45 darbo dienų.

3.Taip pat galite pakeisti siuntimo metodus, atsižvelgiant, jei reikia, pvz., UPS,DHL, "FEDEX" ir tt .Žinoma, jums turėtų sumokėti kainų skirtumą, laivybos.Informacija gali būti nurodyta, jav. (Sumokėti kainą differenc laivybos šią nuorodą,

4.Baterijos nėra įprastinių prekių pristatymas,pristatymo laikas gali būti ilgesnis nei įprastų prekių.

Apmokėjimas:

1.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

2.Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Garantija:

1.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti ją per 7 dienų repacement arba pinigus atgal, Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Prekes, kurios yra pažeistos nėra grąžinami.

2.Pirkėjas yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.

3.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jūs gaunate iš atgalinis adresas, ir rašyti"dovana" dėl pristatymo lape.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugos ir mums duoti sekimo numerį.Kai tik gausime prekę, mes ir remontuoti juos valiutų juos artimiausiu metu.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Palikite 5 žvaigždučių grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Nereikia mums jokių žinių, išskyrus tuos atvejus, 5star atsiliepimai tik dėl pristatymas.Mes neturime daug pasirinkimo baterija pristatymas.

3. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums."

4. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame susirūpinimą ir nepasitenkinimą, kurie jums gali turėti, ir padarysime viską, kad problemoms spręsti.

5. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl teritorijos, nes mes visada stengiamės tarnauti savo klientams,mes suteiksime jums patenkinti sprendimas .

Kita

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

2. Visi el. laiškai bus atsakyti per 24 valandas , jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai siųsti jūsų pranešimą, ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Dėkojame už jūsų apsipirkimas ,turėti gerą laiką .

Modelio Numeris BL264
Prekės Pavadinimas Lenovo
Originalus ar Ne Originalus
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės Lenovo
Kokybės Sertifikavimo ce
Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh

Panašūs produktai