LED Lemputė D2S A2R Automobilių Žibintai Žibintas Tiesiogiai Prijunkite Kištuką Žaisti Originalūs HID Balasto Canbus Klaidų Dėl "Toyota", "Hyundai" ir BMW

€65.31

-50%

€130.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xenon led, led a2r, kondensatorius xenon", vyrų xenon balasto, k7 lempos, led e10, hid led, led a2r d2s, d3 led, shinobu led lempos.

LED Lemputė D2S A2R Automobilių Žibintai Žibintas Tiesiogiai Prijunkite Kištuką Žaisti Originalūs HID Balasto Canbus Klaidų Volkswagen GOLF Audi BMW Mercedes-Benz "Toyota", "Hyundai"

Pastaba:

①This produktas yra tinkamas atnaujinimo modelį, originalių automobilių su HID Xenon lempos funkcija, ir netinka atnaujinti halogeninės lempos modelis. ②This produktas netinka ne originalios xenon lempos sistema.

Paketą, Įskaitant:

2x LED Žibintų Lemputės

Suderinamas:

Šis punktas yra suderinama su šiais lizdas/bulb modeliai: D2S,A2R

Pagrindiniai Privalumai:

Super Šviesus, Pakeisti Originalų 35W/45W/25W Xenon Lemputės Lengva Įdiegti Tiesiogiai Prijungti prie Originalios HID Balasto Canbus Klaidų

Techniniai duomenys:

Varomas 30 vienetų didelės galios SPT LED Lustas Galia: 70W/set, 35W/lemputė Šviesos Srautas: 7600LM-8400LM Spalva: 6000K Balta Tiesioginis pakaitalas, plug and play su jokia lemputė iš įspėjamasis pranešimas ne visi!Du kartus ryškiau nei stock Xenon lemputės Visiškai be klaidų, dizainas Nuostabi, super šviesus apšvietimas produkcija Mūsų LED lemputės yra labai lengva įdiegti, jums tereikia prijungti jį į lizdą.100% Plug-N-Play.

Įrengimas Įspėjimas:

①As saugos atsargumo priemonių, įsitikinkite, kad automobilis turėjo laiko atvėsti tinkamai prieš pradedant diegimo procesą. ②Put automobilį į stovėjimo aikštelę ar įsitikinkite, kad ji gerai pavara. ③Make tikri, kad degimas išjungtas, o klavišai pašalintas. ④Be atsargūs, kad būtų išvengta nudegimų, ypač tada, kai įjungti arba išjungti transporto priemonių apšvietimo. ⑤Be kruopščiai, siekiant išvengti sutraiškymo ar pjovimo lemputės.Taip pat įsitikinkite, kad nelieskite lemputės su pirštais, nes tai bus sukelti sugeriamasis. ⑥Fully ištirti ryšį pasiteirauti, uostų ir laidai kaip klaidingas ryšys gali sukelti apšvietimo problemas. ⑦Make tikras, kad pabaigos lemputė neturi liestis su vidaus apšvietimo skydas iš žibintų reguliavimas, kai lemputė. ⑧DON NE atidaryti ginčų, jei jūsų automobilis sukelti klaidos ar mirgėjimo arba negali įsižiebti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mes turime specialistų, siekiant padėti spręsti problemas.

Šiltas Pastabos:

①We mantain aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, PRIEŠ išvykdami Netral arba Neigiamų atsiliepimų,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. ②We įvertinti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Du kartus.V buvo įkurta 2015 m.Iš gamyklos fizinio didmeninės parduotuvės.Dabar mes esame sukurti profesionali komanda paslaugų mažmeninės prekybos internete klientui.Mes sutelkti dėmesį į automobilių NESLĖPĖ & LED apšvietimas ir interjero aksesuarų.Mes stengiamės suteikti jums pirkinių patirties vertę už pinigus.

Lizdas/bulb modeliai
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas Du kartus.V
Automobilio Modelis universalus automobilių modeliai
Šviesos Srautas
Garantija
Galia 70W/set, 35W/bulb
Spalva
Spalvos Temperatūra 6000K
Automobilių Prekės Ženklas Volkswagen Audi BMW Mercedes-Benz "Toyota", "Hyundai"

Panašūs produktai