2x 12V 7.5 W T10 W5W 194 501 COB LED Pleišto Automobilio Signalas, Interjero licencijos šviesos Didelės Galios Auto Šoniniai Žibintai Atbulinės Stovėjimo Lemputė

€7.28

-14%

€8.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: t10, led t10, led lempos juostelė 12v, w5w, t10 w5w, auto led mėlynos spalvos žibintai 12v, lempos pegasus, h3 halogeninės balta, dviračių led lemputės 12v, auto led lempos 16w.

Itin didelio ryškumo, T10 LED šviesos.

Mažas energijos suvartojimas ir didelis ryškumas.

Naudoti 12VDC transporto priemonių, tiesioginis pakaitalas, jokių laidų reikia, paprasta naudoti ir įdiegti.

Led Tipas:cob Led T10

Įtampa:DC12V

Galia:7.5 W

Spalvos temperatūra: Balta 6000

Šviesos srautas: 500LM

Tarnavimo laikas: 50000 valandų

Dydis:T10 194 501...

Naudojimas: gali pakeitimo atbulinės šviesos ir atsarginės žibintai, posūkio signalo lemputė, kampas šviesos,šoninis gabaritinis žibintas, stop lemputė, stovėjimo žibintas, uodegos šviesos, ir t. t.

Paketas apima:

2vnt Lemputės T10

LAIVYBOS LAIKAS

Jūsų užsakymas bus pristatomi per 1-3 darbo dienų po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

Tarptautinis pristatymas paprastai trunka nuo 7-15 darbo dienų pristatymas

Pirkėjas atsako už bet kokius importo muito/mokesčiai mokestis laivybos kai kuriais retais atvejais, tai gali užtrukti iki 8-15 darbo dienų.paskirties šalis.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų siunta adresą ir Jūsų pilnas vardas, pavardė, yra teisinga, pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, jei elementas yra grįžti į jav ar negavusieji.

Šalies Pristatymo Datą

Jungtinės Amerikos Valstijos

Jungtinės/Karalystė

Australija/Azijos 7-16 darbo dienas

Kanada/Prancūzija

Ispanija/Vokietija 10-20 darbo dienų

Italija 18-25 darbo dienas

Brazilija/SouthAmerica/Rytų 30-60 darbo dienų arba ilgiau

Europa apie 2 - 4 savaites dėl pasirinktinio tikrinimo ir vietos po pristatymo laikas

Kitų Šalių 20-30 darbo dienų arba ilgiau

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjai,

Mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) .

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Pastaba:

1. Jei esate iš rusijos Federacijos, prašome palikti pilnas pavadinimas, kaip ir gavėjas pavadinimas.Kitaip, jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento, savo papročius.

2. Jei esate iš Saudo Arabijos, prašome siųsti kopiją savo ID kortelę.Pagal taisyklę, Saudo Arabija, asmens TAPATYBĖS kortelė, tai turi atlikti muitinės formalumus.

Įtampa 12V
Galia 7.5W
Automobilio Modelis VISI
Led Šviesos Tipas Combo
Šviesos Šaltinis led
Prekės Pavadinimas Pegasus
Automobilių Prekės Ženklas VISI
Spalvos Temperatūra 6000K
Elemento Tipas Šviesos Gavimas
Drožlių Surinkimo Tipas COB

Panašūs produktai