LIGE Japonijos Kvarco Moterų Žiūrėti Mada Moterų Laikrodis Šveicarija Prabangos Prekės reloj mujer Vandeniui Moterų Apyrankės Žiūrėti

€14.13

-90%

€141.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ary laikrodžiai, wach moteris panele, damskie zegarki, bangl, vyrai žiūrėti, sk, LIGE, lige žiūrėti, relojes laikas, ponia moterų žiūrėti.

Sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybės pirma, suteikti geriausias paslaugas.Klientas yra mūsų draugas Aukso mėlyna žiūrėti nerūdijančio plieno dirželis nerūdijančio plieno apyrankė yra labai patogu ant jo riešo.Nesijaudinkite, tai bus traukite savo plaukus.Žiūrėti nuorodą įrankis leidžia jums nustatyti, kiek apyrankės sau. 1. Prabangus ir elegantiškas dizainas, kalendorius ir multi-funkcija rinkimo, suknelė / verslo žiūrėti, tinka bet kokiai progai, paprastos linijos, kontūro, unikali tekstūra.Tai klasikinio minimalistinio žiūrėti yra puikiai tinka bet kokiai progai.Tai yra puikus atostogų dovana su elegantiška pakuotė. 2. Apskritojo black dial įrengtas Japonų kvarco judėjimas, suteikiant pakankamai laiko žiūrėti teikti galingas maitinimo žiūrėti.Šis laikrodis truks ilgiau nei 3 metus. 3. Kovos su įbrėžimams mineralinio stiklo objektyvas ir 30 metrų (3ATM / 98. Kasdienis rankų plovimas, dušo, plaukimo nėra problema.Pastaba: nenaudokite vandens lašas mygtuką.FFT) Kasdien hidroizoliacijos.Splash ir lietaus. 4. Garantinis aptarnavimas: Kiekvieno laikrodžio yra 24 mėnesių garantija.Jei jūsų netenkina, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes stengiamės tarnauti jums.

Juostos Ilgis 22cm
Pakuotės Turinys Kvarcinis Laikrodis, Elegantiškas Žiūrėti Dėžutės, Anglų Nurodyti
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Grupė Medžiagos Tipas Keramikos
Ciferblato Skersmuo 42mm
Stilius Sportas
Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas
Prekės Pavadinimas SUNKTA
Juostos Plotis 22mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Plaukti
Modelio Numeris LIGE9846 Moterų žiūrėti
Prabangus Dizainas paviršiaus inkrustacijos su krištolo ir deimantų
Kilmės šalis Guangzhou, Kinija
Asmenybės dizainas su gręžimo reguliavimas galvos
Dovana tipas gimtadienio dovana meilužio dovana
Byloje Formos ROUND
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Judėjimas KVARCAS
Sandėlyje SUNKTA Originalus Žiūrėti Moterims
moteris žiūrėti juostos tipas Keramikos Ir Plieno Dirželis
Byla Storis 12mm

Panašūs produktai