Socialinės Žiniasklaidos Prekybos Mentalists ir Magai-Magija gudrybės

€6.65

-19%

€8.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mentalist, marškinėliai vedlys magija, disney kišenėje, hummer stebuklinga lazdelė, the mentalist raudona jonas atveju, daryl dixon, 150 ml taurė, borsalino vienas gabalas, Puodelis 200ml, magija žvakė mentalist.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.

Prašome pirkti.Aš turiu daugiau kaip 20000 gaminių rūšių.

Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia,

prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas

prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.

Ei!Magija draugai, sveiki!

Aš parduoti tik vaizdo mokymo.

Produktai yra siunčiami per e-mail,

Prašome palikti savo el. pašto adresą, po apmokėjimo.

Aprašymas:

Svarbus žingsnis po žingsnio vadovas apie tai, kaip padidinti savo vaizdą per socialinės žiniasklaidos ir tobulinti savo verslą!

Luca Volpe ir Alex Le Fanu nusprendė atskleisti visų patarimai ir gudrybės, socialinė žiniasklaida, prekybos knygoje, kad būtų konkrečiai parašyta, kad mentalists ir magai.

Mes visi žinome, kaip svarbu užsiimti savo auditoriją naudojant Facebook, Instagram, ir daug kitų formų socialinę žiniasklaidą.Šioje knygoje rasite viską, ko jums reikia padėti jums sukurti profesionalaus vaizdo šiame skaitmeninėje aplinkoje.

Taip pat, kaip premiją, jūs rasite kasdienybe su socialinės žiniasklaidos temos, iš kurių vienas yra modernus Q&A aktą, kad Luca Volpe atskleis, pirmą kartą šią knygą!

Jei jūsų tikslas yra naudoti socialinės žiniasklaidos į jos geriausias, tada Socialinės Žiniasklaidos Prekybos Mentalists ir Magai yra skirtas jums!

"FANTASTIKA!Tai turi skaityti kiekvienas atlikėjas.Informacijos apie tai, kaip naudotis socialinės žiniasklaidos vien yra neįkainojama, ir yra poveikis taip pat!"

- James Mapes, Profesinės Mentalist

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Popierius

Panašūs produktai