Hopping Pusė (Morgan Doleris ir Kinijos Monetų Rūmai) pateikė Oliver Magija iš Arti Magija Gudrybės Monetos Magija Rekvizitai Magas Gudrybė Įdomus

€20.96

-15%

€24.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magija, morgan doleris, hopping pusė magija, triukui, calvin, monetos pasisekė, dexter, monetos triukui, magas profesinės gudrybės, didelis magija gudrybė.

Hopping Pusė (Morgan Doleris ir Kinijos Monetų Rūmai) pateikė Oliver Magija

Dabar mes turime Hopping Pusė Morgan Doleris ir Kinijos Valdovų Monetos.Tai yra aukščiausios kokybės, ir labai rekomenduojama.Dydis leidžia tai super vaizdo.

Poveikis: Dviejų monetų yra rodomas, a Morgan Doleris ir Kinijos Valdovų Monetos.Viena iš monetų nukrito į kišenę ir iš karto vėl atgal į savo rankas.Kita monetos yra dedamas į kišenę, ir jis taip pat apynių atgal.Poveikis yra kartojamas vėl ir, galiausiai, kai prastas žiūrovas yra apie suteikti jums atidaryti savo ranką ir savo nuostabą viskas turi išnykti!

(Deluxe Rinkinys papildomas poveikis) pirmąsias dvi monetos buvo paimtas iš monetų piniginės.Paskui tas pats įprastas kaip pirmiau.Galiausiai išnyksta monetų vėl monetos piniginėje ir gali būti perduodami nagrinėti.

Galima rinktis iš 2 versijų, Standartinės ir Liukso Rinkinys

Medžiaga Metalo
Savybės Etapas
Amžius Suaugusieji
Yra Instrukcija Taip
Įspėjimas Kita
Tipas monetos
Lytis Unisex
Veiklos Formos Close-up Magic
Prekės Pavadinimas ZQION
Dydis One Size
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai