Silikono Butelio Kamštis Vyno Pakabukai Nustatyti 1 Didelis Kaktusas Kamščiu Ir 6 Įvairių Spalvų Stiklo Žymeklis Kamščiai Šalies Apdaila

€3.06

-29%

€4.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mažas butelis užkemšamas, vištos butelio kamštis, Butelio Kamštis, didelės naftos butelio kamštis, neįprastas butelio kamštis, k butelio kamštis, didžiulis butelis užkemšamas, individualų butelio kamštis, srieginių butelio kamštis, drugelis butelio kamštis.

Aprašymai:

Komplektą Sudaro: pakuotėje yra 1 didelis kaktusas kamščiu ir 6 skirtingų spalvų stiklo kamštis kamščiai, kuris yra pakankamas kiekis, ir gali būti plaunami indaplovėje.

Saugi Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, silikonas, vyno kamštis yra labai saugus naudoti, minkšta, lygi, o ne lengvai deformuojasi.

Platus Naudojimo: silikono vyno kamštis gali laikyti savo vyno ilgesnį laiką.Naudojant stiklo žymeklis gali apsaugoti jus nuo netinkamo stiklo ir vėl ne šalis, tiesiog tvirtinimo krašto stiklo.

Tinka Kartus: Šių multi-colored stiklo žymekliai padės jums ir jūsų draugams sekti savo akinius, kuris yra būtinas bakalauro šalys, piknikus ar gėrimų.

Specialios Konstrukcijos: Šie kamščiai yra suprojektuoti su naujais silikono kaktusas ir spalvinga žymas, mielas ir spalvingi, kurie bus pridėti įdomus savo šaliai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Silikoninė Vyno Kamštis

Medžiaga: silikonas

Apima: 1 didelis kaktusas kamščiu ir 6 įvairių spalvų stikliniai kamščiai

Pakavimo Sąrašas:

Silikono Vyno Kamštis

Funkcija Eco-Friendly
Baras Priedai Tipas Kita
Kiekis >5
Modelio Numeris Silikono Vyno Kamštis
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai