Quewel Žydi Netikrų Blakstienų Pratęsti Automatinio Žydėjimo 0,07 mm Blakstienų Ventiliatoriaus Garsumas Atskirų Blakstienas Pratęsimo Gamtos Tankus

€7.45

-28%

€10.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: w blakstienų pratęsimo, sudėtinių blakstienų priauginimo, l blakstienų pratęsimo, 20 poros mink blakstienas, blakstienos nemokamai, ufi langelį atveju, veido dėklas, cilio mink, pilnas blakstienų pratęsimo, green blakstienos pratęsimo.

Profesija:Mes daugiausia dirbame įvairius blakstienų ir blakstienų įrankiai.Mes turime pažangiausias technologijas ir aukštos kvalifikacijos techninių darbuotojų.

Aukštos Kokybės:Mes naudojame importuojamų aukštos kokybės žaliavų.100% rankų darbo iš mūsų gamyklos.Mes galime pasiūlyti žemiausias visą kainą.Jei norite, kad blakstienos ar blakstienų įrankiai urmu.Prašome susisiekti su manimi.

Automatiškai Žiedų:Jie gali automatiškai sugeria blakstienų šaknis ir žiedų iš karto, be jokių technologijų savavališkai įrašo.Tai labai lengva pasiekti ventiliatorius poveikio (taip pat vadinamas gėlių poveikis).

Kreivumą ir Vandeniui:Curl gali trukti ilgą laiką ir yra akivaizdu, atsparus vandeniui.

Patogus Nešioti:medžiaga nekenkia jūsų odos ir į akis.

Gamtos:, Kai juos liesti,jūs pajusite, QUEWEL Blakstienų yra daugiau lengvesni ir švelnesni nei kiti.Blakstienų tiesiog kaip savo pobūdžio, blakstienų.niekas negali rasti, tai tavo blakstienų pratęsimo.

Kaip Naudoti

Naudoti akių blakstienų pratęsimo vietomis padengti apačioje blakstienos į kelią iš blakstienas su kitais.Švarus blakstienos su blakstienų valiklis, šampūnas, prieš procedūrą.Lašinamas 1-2 lašai klijų ant blakstienų persodinimo pagalvėlės

Naudokite vieną pincetu atskirų blakstienų pratęsimo,kitą pincetu laikykite blakstienų pailginimas ir kritimo pabaigos į klijai,tada kreiptis dėl natūralių blakstienų.

Naudoti oro pūstuvas išdžiūti klijams.Šukos blakstienas gauti puikus išvaizdą.

False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
spalva natūralus juodas
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Kiekis 1 langelis
Stiliaus Pavadinimas INDIVIDUALUS BLAKSTIENŲ PRATĘSIMO
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Medžiaga Importo PBT
Curl C/CC/D/DD
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Modelio Numeris Žydi Netikrų Blakstienų Pratęsimo
Gamybos procesas Rankų Darbo
Ilgis 8-15mm , 8-15mix length
Dydis 12 Lines /Case
Elemento Tipas Blakstienos Pratęsimo
Prekės Pavadinimas Quewel
Storis 0,07 mm
Taikoma Žmonių blakstienų Didmenininkas, Profesionalus blakstienų salonas
Netikrų Blakstienų Grupė Plastikiniai Juoda Juosta
Funkcija Storos, Natūralios
Sumaišyti ilgis informacija 8mm*1,9 mm*1,10 mm*2,11 mm*2, 12mm*2,13 mm*2,14 mm*1,15 mm*1

Panašūs produktai