NAGARAKU Blakstienos Maquiagem 5 atvejais daug Atskirų Blakstienų Ombre Violetinė Spalva mėlyna Gradiento Spalvos Premium Minkštas Dirbtiniais Mink Cilios

€18.50

-17%

€22.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda pardavėjai, blakstienų atvejais, plastikinės pakuotės, lili mink blakstienas, blakstienų daug, blakstienų sriegis, blakstienas didelė pakuotė, laikinai padirbti blakstienos, pilno ištraukimo blakstienų, grammarly, blakstienų extentions prekes.

Labiausiai laukiami produktus

NAGARAKU Ombre Blakstienos Savybės:

*4mm ilgio, 12 eilių, didelės talpos.Mes viską dydis tapetai: curl, storis ir ilgis jūsų lengvai pasiimti reikiamo dydžio norite. *Rombas, ar deimantų langelį formos su mėlyna aukso meno poveikį.ne tik atrodo papuošti, bet ir antifrikciniai ir anti-neveikia. *Mes nusprendėme naudoti populiariausių spalvų ombre mėlyna ir ombre violetinė po daug rinkos tyrimas ir tyrimo * medžiaga yra sukurta NAGARAKU mokslinių tyrimų ir plėtros grupė.tai yra 3 pagrindiniai privalumai lengvas , minkštas ir gamtos, ir viena papildoma funkcija anti-ultravioletinių spindulių ir saulės šviesos.

Prašymas

Labiausiai klientas jį naudojo šalis arba kita forma, arba apie tai informuoti posėdžio padailinti gražiais blakstienas.Kasdieniame gyvenime taip pat pasveikino, nes mes pasirinkome lengvas ombre spalvos.

Produktų Informacija

pavadinimas: NAGARAKU ombre blakstienų svoris: 40g pakuotės dydis : 12x5x2mm pakuotės medžiagos: burbulas paketą, kad būtų išvengta skaldytų tapetai medžiaga: a rekombinacijos folija ir popieriaus, kad juostelės lengvai nulupkite ir nepalieka likučių, stiprus viscidity taip pat.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 5 cases wholesale
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Gamybos procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Prekės Pavadinimas NAGARAKU
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Modelio Numeris ombre mėlyna ir violetinė
Kiekis 5000
Vienetų skaičius Combo
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Netikrų Blakstienų Grupė Kita

Panašūs produktai