3D Erdvės, Visatos, Planetos Sienų Lipdukai Vaikų Kambario, Miegamojo Dekoras, Tapetai lipnios Vandeniui "PASIDARYK pats" Decal Nuimamas PVC Freskos

€2.58

-35%

€3.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kosmoso 3d tapetai visata, galaktika, 3d tapetai vonios kambarys, 3d planeta tapetai, 3d rose grindų plytelės, kosmoso tapetai, 3d mūrinis, 3d lipdukas sienelės, 3 d erdvėje siena lipdukas, 3d popieriaus visata, vaikų darželio sienos lipdukas vietos.

Naudojimas:

Papuošti papuošti jūsų namų, biuro, parduotuvių, kurių šį gyvą ekrano užsklanda, kuri yra taikoma sienos, durys, stiklai, keraminės plytelės, baldai ir kitų lygių paviršių

Veiksmai:

1. Pasirinkite vietą, kur norite įdėti šį tapetai.Prašome užtikrinti, kad ji sklandžiai be cilindro ir sulenkite. 2. Nuvalykite paviršių švariu skudurėliu. 3. Žievelės ir klijuoti apmušalus, išlyginti ir suspaudžiant nuo vidurio į abi puses.

Pastaba:

Sienos lipdukai yra pagaminti iš kokybiškų PVC, kuris yra netoksiškas, bekvapis ir atsparus vandeniui.Yra diffenetn modelių ir dydžių, kad atitiktų skirtingus poreikius.Prašome kreiptis į šiuos aprašymas ir pasirinkti tinkamą vieną, kad jums patogiausią ir labiausiai tinka vieta, kad jūs esate klijuoti jį.Atminkite, gali prilipti ir prie lygių paviršių, pavyzdžiui, sienos, baldai ir stiklo, ir tt, ir lengva pašalinti be dėmių.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia taikyti jį ant kitų lipdukų, arba paviršių, kad yra nevienoda.

Medžiaga PVC
Scenarijus SIENOS
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Dydis 60x90cm
Produkto Kategorija freskos
Stilius Animacinių filmų
Specifikacija Single-piece Package
Sienos Menas, Lipdukas Plakatas Lipnios Namų Dekoro Decal
Modelio Numeris HM92024
Temos Animacinių filmų
Savybės apdailos Pagražinti
Prašymas Vaikų kambarys, vaiko kambarys, miegamasis
Klasifikacija Baldai Lipdukai
Cenzūruoti Kodas HM92024

Panašūs produktai