10 Vnt./Set Nuimamas Sienos Klijuoti Namų Dekoro Vonios kambarys, Virtuvės Backsplash Plytelės, Sienų Lipdukai, lipnios Grindų Lipduką "PASIDARYK pats" Decal

€8.74

-28%

€12.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės plytelių backsplash, gome virtuvės backsplash, levandų virtuvės backsplash, din virtuvės backsplash, vantage virtuvės backsplash, backsplash žievelės ir klijuoti, virtuvės backsplash, backsplash, lipnios mozaika, pannel virtuvės backsplash.

Daugiau jokių nuobodžių spalvų ir niūrus srityse!Ši grindų lipdukai, išskirtinio dizaino, yra lengviausias būdas pop-up savo senų grindų arba sienos.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jūsų namuose bus atrodo kaip visiškai naujas, su lengvumu.

Savybės: Taikoma ant sienos, grindų, plytelių, baldų (bet koks sausas, lygus, be dulkių paviršiaus).Aukštos raiškos vaizdus iš gražiausių tradicinių plytelės ir atnaujinti savo kambarių.Taip pat galite sumaišoma ir suderinti skirtingų dizainų, sukurti savo unikalią atmosferą.Lengvai nuimamas su šiek tiek pastangų ir mo nepatogus likučių.Geriausia dovana pasirinkimas jūsų giminės, draugai, kolegos.

Techniniai duomenys: Medžiaga: PVC Stilius: 27 stilius (pasirinktinai); Kiekis: 10 vnt Elementą dydis: 20 * 23 c m / 7.87 * 9.06 straipsnis iš Pakuotės dydis: 21 * 24 * 0.8 c m / 8.27 * 9.45 * 0.31 Pakuotėje svoris: 180g / 6.35 oz

Paketų sąrašo: 1 * Rinkinys Grindų Lipdukai

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Scenarijus SIENOS
Prekės Pavadinimas decdeal
Stilius Europa
Klasifikacija Langų Lipdukai
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris 10 Vnt Grindų Lipdukai
Specifikacija Multi-piece Package
Medžiaga PVC
Temos modelis

Panašūs produktai