Telpa 60 Golfo Kamuoliukų Picker Teniso Kamuoliuką Picker Plaukų Maišelio Picker Kamuolys Skinti Artefaktas Golfo Prekių Golfo Reikmenys

€10.96

-22%

€14.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: golfo kamuolys išleidimą, golfo klubas, skoda garsiakalbis, mini golfas, puikus golfo išleidimą, mini golfo išleidimą, golfo klubas išleidimą, 1234yf, juoda golfo klubas, touareg usb.

Funkcijos: 1. Išsaugoti Kamuolį skynimo Laikas: golfo kamuolys picker maišelis gali pasiimti kamuolį greitai ir lengvai, be lenkiantis.

2. Didelė Talpa: maišelis dydis yra apie 75cm/29.53, kai jis yra visiškai išsiplėtė.Ir ji gali turėti iki 60 kamuoliukus, ir šį maišelį galite laikyti golfo kamuoliukus ir kiti priedai.

3. Lengva Skinti: Tiesiog paspauskite vamzdis į kamuolį, ir mechaninis prietaisas bus saugomi kamuolį į mėgintuvėlį be nukristi.

4. Lengvas ir Nešiojamas: golfo kamuolys picker krepšys funkcijos, patogus kišenės, kurioje galite saugiai laikyti pinigines, telefonus, raktus, ir kt.Praktikos metu ir skinti, nuimamas vamzdis yra lengva laikyti, kai nenaudojamos.

5. Puiki Dovana: puiki dovana golfo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Golfo Kamuolys Parinkiklis

Svoris: apie 550g

Dydis: apie 34*16*16cm/13.39*6.30*6.30 į

Spalvos: raudona, juoda

Pareigos: kamuolys parinkiklis

Pakavimo Sąrašas:

Golfo Kamuolys Parinkiklis*1

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai