CSR8675 5.0 "Bluetooth" Transmiitter Optinis Imtuvas 3.5 MM AUX Audio Aptx HD AAC SBC Low Latency Belaidžio ryšio Adapteris, Skirtas TV PC AUTOMOBILĮ

€17.46

-27%

€23.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: csr8675 ldac, belaidžio tipo c, aptx "bluetooth", csr8675 aptx hd laidas, csr8675, pav, avant, bluethooth aptx hd, 50w "bluetooth", APTX.

VAORLO CSR8675 5.0 Dual "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas

Nešiojamų 5.0 "Bluetooth" siųstuvas ir imtuvas prisijungia per 3,5 mm garso kabeliu ir upelių garsą į "Bluetooth" ausines arba garsiakalbius TX režimu.Nustatykite, kad jis RX režimą belaidžiu ryšiu priimti garsą iš "iPhone" išmaniųjų telefonų, ipad ar kompiuterio, automobilio ar namų garso sistemą.Skambinimas Laisvų Rankų Įranga Vairuojant 2-in-1 "Bluetooth" adapterį su mikrofonu leis tiesiogiai bendrauti su savo išmaniuoju telefonu.Atsiliepimas arba pakabinti gaunamus skambučius per daugiafunkcį mygtuką ir kalbėkite su integruota mic.Meistriškai Sinchronizuoti Garsą Su aptX-LL Lip-sync vėlavimas yra archenemy visų "Bluetooth" adapteriai.Bet ne nervintis!Mūsų adapteris yra įrengta aptX low latency audio kodekas realaus laiko garso perdavimo, žaidžiant žaidimus ar žiūrint filmus TX režimu.Prisijungia Prie 2 Prietaisų Skirtingai nei "Bluetooth" adapterius, kurie gali bendrauti tik su vienu prietaisu vienu metu, mūsų nešiojamos belaidžio ryšio adapteris gali perduoti iki dviejų "Bluetooth" ausinės, garsiakalbiai, arba soundbars vienu metu.Įjunkite jį ir jis bus automatiškai prisijungti prie paskutinio vienas iš suporuotų prietaisų.Platus Suderinamumas Garso prietaisų, su 3,5 mm garso lizdas įvesties/išvesties prievadai, ir "Bluetooth" suderinamų prietaisų, kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir nešiojamieji kompiuteriai.Ilgai Veikianti Baterija Aukštos kokybės daugkartinio įkrovimo baterija suteikia iki 10 valandų darbo laiko, kai visiškai įkrautas pagal pridedamą USB kabelį.Mūsų kompaktiškas ir lengvas "Bluetooth" imtuvo siūlo jums pakankamai galios jūsų šeimą kelionėse ar kasdieniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

Dažnis: 2.402 iki 2.480 GHz "Bluetooth" Versija: ĮSA BC8675, V5.0, II Klasė Kodekas: aptX Low Latency, aptX, aptX HD,SBC, AAC, Greitai Stream Palaikomos Pin Kodai: 0000/1111/1234/8888 Darbo Laikas: Apie 20 val. Įkrovimo Laikas: 2 valandos Dydis:57mm * 53mm * 20mm Spalva: Juoda

Pakuotė:

1 X VAORLO "Bluetooth" Garso Adapteris 1 X 3.5 mm Audio Kabelis 1 X USB Įkrovimo Kabelis 1 X Vartotojo Vadovas 1 X Mažmeninės Langelyje Pastaba: Operacijos žemiau gali būti aišku, apie savo prisiminimus iš įrenginius, prijungti iki: 1. Įjungti arba IŠJUNGTI radijo stotelė, kai baterija įkraunama. 2. Persijungti tarp siųstuvo ir imtuvo. 3. Mygtukų perjungimo dainų ir reguliavimo apimtis tik paramą naudoti RX (imtuvas) režimu. 4. Įjungus šį prietaisą, ir jei jis negali dirbti, bandykite imti ji ir paleisti jį paspauskite mygtuką MF 8-10 sekundžių. 5.Prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors problemų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Garso Takelio 7.1
Parama AAC Taip
Paramos Apt-x Taip
Kiekis Garso
Modelio Numeris VAORLO CSR8765
Features2 AUKŠTOS RAIŠKOS SKAITMENINIS GARSO ADAPTERIS
WIFI Standartą NĖRA
Features7 Automobilių/Home/TV/ Heaphone/ Tablet/ Garsiakalbio /kompiuteris/nešiojamas, ir tt
Funkcija NĖRA
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Features5 Aptx HD Adapterį Optinis Toslink / 3.5 mm AUX / SPDIF
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Features3 AUKŠTOS KOKYBĖS "BLUETOOTH" ADAPTERĮ
Features1 CSR8675 Bluetooth 5.0 LUSTAS
Pakuotė Taip
Features8 Su Mažmeninės Pakuotės
Features4 RX TX Paramos Suporuoti su Dviem Prietaisais, kaip tas pats laikas
Features6 Geriausia ĮSA 8675 Chipset ,Geriau nei ĮSA 8670 rinkoje
Sąsaja 3.5 mm
Prekės Pavadinimas VAORLO
Parama Atminties Kortelės No
Features9 Greitas pristatymas

Panašūs produktai