6"/8"/10" CDEFGAB Chakra Matinio Kvarco Kristalo Jogos Dainavimo Dubenėlį

€40.49

-28%

€56.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: čakros akmuo, naujovė krištolo dubenyje, , krištolo dainavimo, dubuo dainuoti, crystal muzikos dėžutė, didelis krištolo dubenyje, , crystal muzikos dainavimo, 7 čakra, dharmos prarado, jogos kilimėlis.

6"/8"/10" CDEFGAB Chakra Matinio Kvarco Kristalo Jogos Dainavimo Dubenėlį

A—Antakių Čakra, B—Crown Chakra, C—Jūros Čakra, D—Manipura Čakra, E—Pilvo Čakra, F—Širdies Čakra, G— Gerklės Čakra.Muzikos dubuo turi stiprių ritmų virpesių dažnio ir įvairių efektų.Jis gali būti naudojamas išvalyti kūną, pašalinti drumzlinas qi, atverti užblokuotas oro kanalus, pašalinti fizinį skausmą, padėti žmonėms medituoti, apvalyti sielą, ir spaudai streso.Šiandien, žmonių spaudimas, didėja ir spaudimas yra pagrindinis veiksnys, daugelio ligų šiandien.Klausytis garso iš krištolo dubenyje, dažnai yra naudinga sumažinti nerimą, suderinti kūno ir proto, ir išvalyti galvą.Šis gaminys yra rankų darbo, avikailio juostos ir aukštos kokybės šilko poveržlės.

Naudoti krištolo dubenyje (muzikos dubuo) 1. Valymo ir energijos didinimo, kuris gali būti valymas, demagnetization ir energijos didinimo kristalai, papuošalai, rūda ir kt.; 2. Išvalyti ir pakeisti energetikos srityje ir aura erdvę; 3. Gerinti valstybės kūno čakras, apvalyti organizmo aura ir energetikos srityse, ir pasiekti subalansuotą būseną; padėti atidaryti acupoints iš Qimai; 4. Reguliuoti žmonių emocinė būklė, kad žmonės labiau atsipalaidavęs, ramus, taikus, darnų kūno ir proto, valyti protas yra labai naudinga, ir sumažinti stresą, pagerinti žmogaus imunitetą; 5. Muzikos terapeutas, naudojant įvairių kristalų dubenys, tikslinis gydymas dėl psichikos ir fizinę J liga, nėra šalutinio poveikio, natūralų gijimą; 6. Prieš medituoti ir sėdi meditacijos, galite naudoti krištolo dubenyje.Monotonišką garso bangos gali lengvai sukelti mūsų smegenys įvesti valstybės ALPH banga, ar net TETA bangos, kurią lengva patekti meditacija. 7. Pakeisti feng shui gyvenimo išvyti piktąsias dvasias; su kitų brangakmenių, jis turi funkcija, melstis ir kaupti turtus; 8. Vidaus apdaila: crystal bowl yra elegantiška išvaizda, paprasta ir iškilmingai, ir tai yra taip pat skoningas, elegantiškas vietų, tokių kaip namų ir SPA klubai-dekoracija, kuri sukuria unikalų gamtos, elegantiškas ir paslaptingą atmosferą.Muzikos tiglį (krištolo dubenyje) yra skiriasi nuo Tibeto metalo dubuo.Crystal dubenėlis yra pagamintas šildymo gryno kvarco 4000 laipsnių.Jie yra naudojami gydyti LIA0 eterinis kūnas, chakra (CHAKRA čakra).Jie gali gaminti aiškus ir ryškus rezonanso tonai, ir yra minkštesnė nei garso Tibeto dubenys.

Regioninės Funkcija Indija
Kilmės KN(Kilmės)
kristalų milteliai Išgydyti
Temos Muzika

Panašūs produktai